maanantai 10. elokuuta 2015

Lumoava Glam Polish

 Seuraava Glam Polish joutui sittenkin odottamaan vuoroaan hetken aikaa, toisin kuin alunperin ajattelin. Odotin näistä eniten ehdottomasti juuri tätä, Entrancea, joka on nimensä mukaan melkoisen lumoava. Väriltään se on tosin hieman erilainen, vihreämpi eikä niin kirkas, kuin kuvien perusteella odotin, kaunis silti. 

Tämän kanssa pääsin myös testaamaan näiden levittyvyyttä. Lakassa on paljon glitteriä ja erityisesti siihen nähden tämä levittyy uskomattoman hyvin. Sain kahdella kerroksella täydellisen peittävyyden, enkä joutunut siistimään kynsiä juurikaan lakkaamisen jälkeen. Suuresta glittermäärästä johtuen Entrance jäi pinnaltaan melko karkeaksi ja lisäsinkin heti lakkaamisen jälkeen kerroksen päällyslakkaa kynnelle ja toisen leimaamisen jälkeen, millä lopputuloksesta tuli täysin tasainen. 


Tiesin, että näillä pitäisi viihtyä useampi päivä, joten halusin koristella lakan melko rauhallisesti. Kolmelle kynnelle leimasin Uber Chic 1-02 -laatalta valkoisella Color Alike -leimauslakalla. Leimaaminen ei tahtonut onnistua tällä kertaa millään; vanulapusta jäi haituvia laatalle ja niitä sai olla hätistelemässä koko ajan. Jotain sain kuitenkin kynsillekin asti! Muille kynsille lisäsin parit valkoiset mininiitit*, jotka ovat todella hyvän kokoisia, eivätkä jää tuntumaan liikaa kynnen pinnalta. 



Entrance näytti yksinäänkin aika ihanalta! Ja auringossa se vasta pääsikin oikeuksiinsa.


13 kommenttia:

  1. Ihana lakka ja lakkaus! Glam Polishin tällaiset glitterit vihreänä on mun suosikkeja, vaikka niitä en ite omistakaan. Ehkä vielä joskus.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mie ihastun itse just kanssa näihin sävyihin, voisin melkeinpä hankkia ne kaikki :) tuo hinta tosin rajoittaa aika paljon, mutta nää onkin ehkä enemmän tällasierityishankintoja..

      Poista
  2. Upea lakka! Kauniit ovat myös kynnet. :)

    VastaaPoista
  3. Apua miten ihana lakka! Ja ihanat koristelut olet siihen keksinyt, korostavat ihanasti Entrancen tunnelmaa ja olemusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tää oli kyllä sellanen mitä ei saanu liikaa peittää ja valkoinen sopi onasta mielestä siihen aika passelisti :) Kiva kuulla, että tykkäsit!

      Poista
  4. Ihanan lumoava lakka kyllä. Ja lumoavat kynnet muutenkin. :)

    VastaaPoista
  5. Älyttömän upee lakka ja ihanat koristelut<3

    VastaaPoista