maanantai 17. elokuuta 2015

Ihastuttava Allure

Nyt on lomilta palattu ja kynsiäkin olen ehtinyt jo parina päivänä lakkaamaan. Lomalla hieman vajaan neljän viikon aikana kynsillä taisi olla yhteensä kolme lakkausta. Saan kyllä kiittää onneani siitä, että lakat kestävät kynsilläni todella hyvin. Viimeisimmät lakkaukset olivat kynsilläni puolitoista viikkoa ja olivat erittäin siistissä kunnossa vielä kun aloin niitä vihdoin poistamaan. Reilun kolmen viikon lomareissuumme mahtui hurjasti kaikkea ihanaa - kävin Lapissa ensimmäistä kertaa sitten lapsuuteni ja Norjassa ensimmäistä kertaa ikinä, pääsin rentoutumaan mökille ja ehdinpä vielä Tallinnaankin.

Tallinnan reissun jälkeen ehdin olla pari päivää Helsingissä ja ehdin piipahtaa pikaisesti CesarsShopin myymälässä. Menin liikkeeseen aikomuksenani ostaa Picture Polishin Allure, mutta kummasti sieltä löytyi pari muutakin kaunokaista matkaan. Allure oli jo aiemmin ollut ostoskorissa, mutta sille matkaseuraa pohtiessani se oli myyty loppuun Color4Nailsilta. Cesarsilta sitä onneksi löytyi hyllystä!



Allure oli niitä lakkoja, joilla oli totisesti ilo lakata! Jo ensimmäisen kerroksen jälkeen se peitti todella hyvin ja toinen viimeisteli tasaisen lopputuloksen. Olen huomannut lakkaavani melkein kaikilla lakoilla myös sen kolmannen kerroksen, taitaa olla harvinaisempaa, että saan kaksi riittämään. Picture Polishin sivellin on edelleenkin mieleeni ja sen avulla sain lakattua todella siististi, eikä kynsinauhoja juuri tarvinnut siistiä. Jos nyt yksi miinuspuoli pitää tästä lakasta mainita, se liittyy valokuvaukseen, en nimittäin saanut tätä näyttäytymään kuvissa lähellekään oikean värisenä. En saanut(=en vaan osaa) kameran asetuksia oikeanlaisiksi tämän kanssa. Viimeinen postauksen kuvista, ulkona auringonpaisteessa otettu kuva, on varmaankin lähimpänä oikeaa.



Tuijottelin Allurea kynsilläni pitkän tovin, enkä halunnut peittää sitä liikaa, joten muutamaan kynteen se sai jäädä yksikseen. Nimettömään lakkasin pari kerrosta Kikon SugarMat sävyä 646 ja keskisormeen käytin VinylQuickiesin Herringbone-vinyyleillä


Vähän jälkikäteen harmittelin, että tuli yhdistettyä tämän kanssa jotain noin tummaa. Lämpimien ja aurinkoisten päivien myötä olen valinnut kynsille melko kirkkaita värejä ja nämä lähtivät aika pian vaihtoon. Allure on kyllä aivan ihana magentan värinen lakka ja pidin siitä ehkä vieläkin enemmän kuin kuvien perusteella uskalsin odottaa.

10 kommenttia:

  1. Ihana Allure ja ennen kaikkea upeat koristelut! Mä tuskailin tuon Alluren kanssa, kun en meinannut keksiä mitään koristeluita lakalle (kun se on liian kaunis). Nää sopii mun mielestä ihan täydellisesti yhteen ja varmasti matkin joku päivä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Sama tuska oli täälläkin, ei sille vaan oikein keksinyt mitään.. Muutenkin miulla on monien näitten holojen kanssa sitä ongelmaa, etten osaa niitä oikein koristella. Mutta hyvä jos näistä tuli sullekin ideaa :)

      Poista
  2. Kauniit kynnet! Mä niin haluan ton Alluren, nyt oon viime aikoina nähnyt sitä kaikkialla. :D Kerrassaan kaunis lakka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sitä on kyllä aika tehokkaasti nyt tosiaan näkynyt joka paikassa. Ihan ensimmäiset kuvat siitä nähtyäni en välttämättä ollu sen värin suhteen täysin vakuuttunut, mutta mitä enemmän näin kuvia sitä kauniimmalta se näytti. Ja onhan se vaan kynsilläkn todella kaunis, onneksi :)

      Poista
  3. Ihanat lakat ja ihana tuo teippikuvio :)

    VastaaPoista
  4. Autumn löytyy, Allure mietityttää. Värinä kaunis ja tiedän että on taattua PP laatua! Kaunis kokonaisuus, tiedän tunteen kun ei oikeastaan tee mieli peittää kaunista lakkaa millään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se Autumn näytti kyllä kanssa aika kivalta, mutta sitä jäin vielä harkitsemaan, tosin noita hiotuksia olis aika monta muutakin PP:ltä.

      Poista
  5. Onpas ihanat koristelut ja toi musta tekstuurilakka sopii hienosti Alluren kaveriksi :). Mäkään en saanut Allurea kuvaan oikean värisenä, en tiedä mikä siitä tekee vaikeasti kuvattavan koska yleensä magentan väristen lakkojen kanssa mitään tällaisia ongelmia ei ole ollut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ihmettelin ihan samaa, yleensä vastaavat sävyt on kuitenkin kohtuullisen helppo kuvata oikeina. Googlen kuvahaun perusteella ei tosin oltu ainoat tämän ongelman kanssa, selkeästi jostain syystä hieman vaikea sävy.

      Poista