lauantai 29. elokuuta 2015

Party Time!

Kynnet olivat illalla kymmenen aikaan lakattomat ja seuraavalle päivälle oli luvattu mahdollisesti yksi kesän viimeisistä kesäisistä päivistä. Hololakkoja on ollut tarkoitus käyttää koko kesän ajan, mutta niin ne vain ovat jääneet käyttämättä. Tosin aion käyttää niitä ihan sujuvasti myös talvella, mutta pitihän se aurinko silti käyttää hyväksi. Ajattelin julkaista nämä nyt tässä vaiheessa, kun ovat edes vähän ajankohtaiset, vaikka välistä on muutamat kynnet julkaisematta.

Kynsille valikoitui Dance Legendin Party Time, jolla en ilmeisesti aiemmin ollut kokonaan kynsiä lakannutkaan, joten oli aikakin. Party Time peitti kahdella helpolla kerroksella aivan riittävästi, tarkempi saattaisi laittaa sen kolmannenkin. Näin helpolla oli näyttävät kynnet seuraavalle päivälle valmiit. Näiden DaLen Wow prism -lakkojen loistava puoli on se, että ne näyttävät todella kauniilta myös ilman aurinkoa.



Vasta pari päivää myöhemmin oli aika koristella kynnet. Kynnet olivat melkein kahden vuorokauden jälkeen aivan täydellisessä kunnossa, eikä tarvetta koko lakkojen uusimiseen siis vielä ollut. Leimakuvion valitsemisen kanssa meinasi olla ongelmia - mustalla oli tarkoitus leimata, mutta ei mitään liian peittävää. Uber Chicin 1-03-laatasta löytyi lopulta tuollainen ruudukkokuvio, jonka kelpuutin kynsille. Leimauslakkana jälleen Color Alike Kind of black, josta on lyhyessä ajassa muodostunut oikea luottotuote. Muihin mustiin leimauslakkoihin en ole katsonutkaan sen jälkeen, kun tämän sain käsiini. 


Kynnet kuitenkin jäivät vielä leimojen jälkeen kaipaamaan jotain lisää. Selasin moneen kertaan läpi kaikki siirtokuvani, mutta en löytänyt mitään sopivaa, niinpä päätin maalata itse! Valkoisella akryylimaalilla ja ohuella siveltimellä tein ilman suurempia suunnitelmia tein yksinkertaiset kukkaset kaikille kynsille. Kukkien keskelle vielä mustat kristallit*, eikä muuta tarvittu!


Party Time on kyllä ihan huikean kaunis lakka, onneksi sillä tuli lakattua ja tuli vielä se aurinkoinen päiväkin :) 



In English: I did two easy coats of Dance Legend Party Time which is really a gorgeous polish. I had some trouble deciding what to do with these as I didn't want to cover this amazing polish too much. I ended up stamping an image from Uber Chic 1-03 plate in black. Somehow something was still missing, I thought about adding some decals but couldn't find any that would fit so I picked up my acrylic paints and brush and painted some flowers. Finally I added black crystals* in the middle of the flowers. 

*saatu Mi Nailsilta/ product received for honest review

20 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet! Nää Wowit on kyllä ihan liian kauniita :). Miten mäkään en ole saanut niitä kynsille koko kesänä? Kai niitä jotenkin säästelee alitajuisesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Miulla niitä nyt ei olekaan kuin kaksi, mutta edes niitä ei ole tullu käytettyä, nyt vähän harmittaa. Käytettäväksihän nuo kuitenkin on tullut hankittua..

      Poista
  2. Voi että, pitäisikin lakata taas tuolla! Aivan ihanat! <3

    VastaaPoista
  3. Upea lakka, ja upeat koristelut! :D

    VastaaPoista
  4. Onpas ihan huikean hieno lakka, nää DaLen Wowit on toinen toistaan upeampia! Voin vain taas ihmetellä miksi en ole hankkinut yhtäkään Wowia. Käsinkoristelut sopivat kauniisti leimausten päälle, tosi nätti lakkaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niissä oli vaikka mitä hienoja, niitä vaan ei oikein myydä missään miun normaaleissa shoppailupaikoissa :/ Miulla on pari..harmi, ettei tullut hankittua Mi Nailsilta niitä enemmän kun niitä siellä vielä oli.. Kiitos :)

      Poista
  5. Waude, mielettömän kaunis lakkaus! Nää Wow Prismit on kyllä ihan omaa luokkaansa, niin upeita lakkoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Nena <3 Ne on kyllä ja näyttävät tosiaan varjossakin todella kauniilta, eivät välttämättä tarvitse aurinkoa :)

      Poista
  6. Hienot kynnet! Onpa onnistuneet leimat, mulla ne tuppaa aina menemään kaikelle maholliselle mutkalle ja kierteelle. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Yleensä miulla on vähän samaa ongelmaa, nää yllätti positiivisesti!

      Poista