torstai 27. elokuuta 2015

Violetteja kaunokaisia

Laatikoihin on kertynyt viime viikkoina hurja kasa erilaisia violetteja lakkoja ja olen aivan ihastunut niihin. Tällä kertaa niistä pääsi kynsille pari kaunotarta. Itse lakkauksen tekeminen oli melkoista säätöä ja pari kynttä meni uusiksi pariin otteeseen. 

Halusin lakat kynsille KBShimmerin Sarong Place, Sarong Timella, jonka kaltaisia violetteja cremelakkoja on tullut ostettua ainakin pari muutakin. Sarong Place, Sarong Time tosin on laadullisesti ainakin aivan huippuluokkaa. Jostain muistelisin lukeneeni sen peittävän jopa yhdellä kerroksella, mutta omillani se vaati ehdottomasti kaksi - kaksi todella helppoa ja vaivatonta kerrosta!


Leimatun kynnen pohjalla on kaksi kerrosta Gina Tricotin Whitea. Leimat ovat BPL-024-laatalta. Sarong Place, Sarong Time toimi myös leimaamisessa ainakin vaalean pohjan päällä todella hyvin ja myös laatta toimi täysin ongelmitta. Näiden Born Pretty Storen suorakulmaisten laattojen kanssa on ilmeisesti ollut monilla ongelmia, mutta tämän uskalsin ostaa luettuani siitä useamman positiivisen arvion.


 
Glitterlakka on myöskin KBShimmeriltä, yhden suosikkilakkani She Twerks Outin, violetti kaksonen eli Too Pop To Handle, jonka sain vihdoin hankittua. Se oli aina Harlow and Co'lle tilausta tehdessäni loppuunmyyty, mutta nyt onnistuin sen vihdoin hankkimaan samalla kun kesäkokoelman neonlakat. Pidin lakkapulloa varmuuden vuoksi hetken aikaa ylösalaisin ja ainakin näin sain glitteriä todella hyvin kynnelle ja lakka peitti melkein kahdella kerroksella. Lisäsin kuitenkin joihinkin kohtiin vielä hieman glitteriä täydellisen peittävyyden saamiseksi. Alunperin nimettömän ja etusormen kynnet oli molemmat lakattu valkoisella ja leimattu, mutta päädyin lisäämään myös etusormen kynnelle Too Pop To Handlen. 


Molemmat KBShimmerit ovat laadullisesti aivan huippulaatuisia ja todella kauniita. Too Pop To Handle on She Twerks Outin tavoin todella kaunis ja moniulotteinen lakka! 

I thought I'd give it a try and write something in English also. I really love KBShimmer She Twerks Out and knew I needed to get Too Pop To handle also and it really didn't dissappoint. It's packed with glitter and the coverage is amazing as I basically used two coat and dabbed some glitter to bare areas. The violet creme is KBShimmer Sarong Place, Sarong Time, I used two coats. It also worked very well in stamping as you can see in my middle finger. The stamping image is from BPL-024. 

9 kommenttia:

  1. Tuo Too Pop To Handle on ihastuttava glitterlakka ja tässä lakkauksessa on värit kohdillaan. Violetti ja liila on ihan paras väriyhdistelmä minkä voi kynsilleen laittaa :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä todella kaunis! Violetit ja lilat on ollut miulle perinteisesti aika vaikeita, mutta jotenkin oon niitä on tässä viime aikoina kertyny laatikoiden pohjalle aika monta.

      Poista
  2. Ihania violetteja :) tosi kaunis kokonaisuus!

    VastaaPoista