maanantai 13. huhtikuuta 2015

Blossom Dandy

Vietin melkein pari kuukautta ostolakkoa ennen kuin viime kuun puolivälin aikoihin oli pakko vihdoin tilata muutamat keväkokoelmien lakat. Ne saapuivatkin jo melkein pari viikkoa sitten, mutta sen verran huonosti on tullut kynsiä lakattua, että sain ensimmäisen vasta pari päivää sitten kynsille. 

Ensimmäisenä kynsille pääsi Essien ihastuttava Blossom Dandy, joka sävyltään ihastutti heti kättelyssä. Minttu kai tämä on, aika voimakkaasti sinisen puoleinen sellainen. Blossom Dandy peitti kiitettävästi kahdella kerroksella, mutta ikäväkseni sain sen jostain syystä kuplimaan ihan kunnolla. Onneksi lakan kupliminen peittyi käytännössä kokonaan päällyslakan alle. Seuraavalla lakkauskerralla kannattanee varmaan lakata ennemmin kolme ohutta kerrosta kuin tämän kerran kaksi paksuhkoa. 



Keskisormen ja nimettömän kynsillä on tutusti Essien White, kaksi kerrosta. Mintusta lakasta ensimmäinen ajatus oli pilkuttaminen ja jostain aivojen perukoilta tuli mieleen joskus aikoja sitten näkemäni kynnet, muistaakseni @glittrin. Ilman suurempaa suunnitelmaa aloin lisäilemään kynsille pilkkuja ympyrän muotoon, lakkoina Blossom Dandy ja Zoyan Rowan, sekin aivan tuore hankinta.



Pitkästä aikaa kynsistä tuli sellaiset, että olin niihin kokonaisuutena täysin tyytyväinen. Jotenkin viime aikoina kynnet ovat jääneet ikävän vähälle huomiolle, enkä ole niihin ehtinyt panostamaan toivomallani tavalla. Oli siis ihan tervetullutta saada kynsille jotain, mihin olin oikeasti tyytyväinen. Minttu se vaan toimii!

30 kommenttia:

  1. Minttu toimii aina! Nämä on ihanat<3

    VastaaPoista
  2. Pilkut sopii kyllä tähän lakkaukseen kuin nenä päähän! Ihanat! :)

    VastaaPoista
  3. Tosi kauniit ja ihanan raikkaat! Mä jo aattelin, etten tarvitsisi tuota Blossom Dandya, mutta oon vähän muuttanut mieleni, kun se vaan näyttää niin kivalta kaikilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Miulla noita minttuja ei lopultakaan ole kovin paljon, joten ei edes löytynyt läheskään dupea, joten ainakin miulle oli ihan loistohankinta!

      Poista
  4. Ihanat pilkkukynnet, joudun ehkä apinoimaan:D
    Blossom Dandy taas on pakko hankkia, tosin huolisin koko kokoelman..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apinoi ihmeessä, sitähän tämäkin oli :D Mie vasta hankin yhden tuosta kokoelmasta, mutta ainakin pari vielä polttelis aika kovasti, ehkä joudun vielä tekemään itsekin hankintoja.

      Poista
  5. Tosi kauniit kynnet! :) Väriyhdistelmäkin on niin toimiva.

    VastaaPoista
  6. Vastaukset
    1. Kiitos! Miun pitäis opetella pilkuttamaan useammin, näyttää niin kivoilta :)

      Poista
  7. Vastaukset
    1. No sitä! Mmm, jäätelöä, nyt alko tekee mieli :D

      Poista
  8. Kauniit on :) Mä niin kadehdin kaikkia joilta tuo pilkuttaminen luonnistuu. Olen nyt kolmena viikonloppuna perättäin kokeillut tehdä pilkkukynsiä, ja miten kummassa se voi olla niin vaikeaa?! Kun kuvittelis että siinäpä helppo tapa koristella. No joo, aika kriittinen olen myönnetään, ja ärsyttää kun ne pilkut ei mene suoraan, tai niistä tulee eri kokoisia, kun tarkoitus olis tulla samankokoisia. Taidan jättää sen suosiolla taitavammille :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Se on todella vaikeeta, nää onnistu ihan poikkeuksellisen hyvin! Ehkä sen takia itsekin tulee pilkuteltua aika harvoin, nyt yritin olla ajattelematta asiaa liikaa niin ehkä se sen takia sit onnistukin..

      Poista
  9. Oioi, mitkä pilkutukset. Wau! Tykkään näistä toosi paljo! :) Huiput värit kruunaa kaiken.

    VastaaPoista
  10. Mielettömät pilkutukset! Ostin just Mint Candy Applen ja nyt mä haluan vielä tämänkin. Kaikki mintut heti tänne nyt :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Miulla ei MCA:ta ole, eikä kyllä enää taida sitä tarvitakaan.. Saatan tosin muuttaa mielen, kun nämä mintut on alkaneet kummasti miellyttää ihan eri malliin kuin ennen :)

      Poista
  11. Minttu tosiaan toimii aina :) Itse olen vain hirveän nirso sen suhteen, että väri ei saisi olla yhtään likainen. Mutta ainakin kuvissa tämä näyttää ihanalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on värinä kyllä ainakin omasta mielestä ihan raikas, ei ollenkaan likainen.. Mutta kaipa se vaan livenä näkemällä, omilla kynsillä selviää.. Siitä aina vähän paha näiden värien kanssa..

      Poista
  12. Nää on ihanat! :) Mun on ehkä pakko hankkia tuo Blossom Dandy, on se vaan niin sievä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Essien kevät oli muutenkin miun mielestä aika onnistunut, monta ihanaa sävyä!

      Poista