tiistai 21. huhtikuuta 2015

That's Hula-rious!

Vihreä ei todellakaan ole värinä oma suosikkini ja se loistaakin lakkalaatikossani poissaolollaan käytännössä kokonaan. Jostain kumman syystä ihastuin ihan täysillä OPIn Hawaii-kokoelman vaaleanvihreään That's Hula-rious! -lakkaan ja pakkohan se oli hankkia. Eipäilin tosin vielä tilausvaiheessa vahvasti, etten ehkä ikinä saisi tuota vaaleanvihreää lakkaa kynsille, mutta kyllähän sillä tuli lakattua ja vieläpä aika nopeasti.

That's Hula-rious! on saanut paljon kehuja koostumuksestaan, enkä joutunut minäkään pettymään sen kanssa. Näin vaaleilla lakoilla on monesti tapana olla todella vaikeita, mutta tämä oli uskomattoman helppoa levittää ja tasoittui kahdella kerroksella täydellisesti. En joutunut tätä edes siistimään käytännössä ollenkaan kynsinauhoilta, vaan levitys onnistui käytännössä täydellisesti. Joku on tätä lakkaa kuvaillut mintunvihreäksi, mutta omaan silmääni tämä on vaaleanvihreä. Eikä varmaan tarvitse edes mainita, mutta omasta kokoelmastani ei todellakaan tälle löytynyt dupea!



Halusin pitää kynnet mahdollisimman yksinkertaisina, joten Hulan seuraksi kynsille lakkasin Gina Tricotin valkoista pari kerrosta ja päälle leimasin mustalla MoYou Londonin Fashionista 09 -laatalta kuviota. En malttanut ilmeisesti odottaa tarpeeksi ennen päällyslakan lisäämistä, sillä leimat levisivät hieman.

Enpä olisi ihan ensimmäisenä uskonut käyttäväni tämän väristä lakkaa ja vielä kaiken lisäksi pitäväni siitä, mutta onhan tämä nyt todella sievä.

12 kommenttia:

  1. Tuo Hula oli toinen OPI:n lakoista joka mun oli PAKKO saada, no täytyy sanoa että en tykkää. Väri muuttuu jotenkin tunkkaiseksi mun kynsillä, ainaki omasta mielestä. Swatsejakin katseltuani näyttää että toisilla on paljon vaaleempi ku toisilla. En tiedä täytyy vielä kokeilla.
    Sinun kynsillä väri näyttää juuri siltä minkä takia lakan ostin eli äärettömän kauniilta väriltään, kaunis lakkaus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä niin jännä, miten lakka voikaan näyttää erilaiselta eri ihmisillä :/ Tosi tylsää, kun eipä niitä oikein voi kokeillakaan ennen ostopäätöksen tekemistä ja sit noita huteja vaan tulee..Kiitos!

      Poista
  2. Mulla on jonkinlainen lakkaähky päällänsä, kun en ole moneen kuukauteen ostanut oikein lakkoja. Tämä kaunokainen on kyllä hankintalistalla pään sisällä mutta vielä ei ole tullut sen oston aika. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin olin varmaan pari kuukautta ostamatta mitään ja nyt on taas tainnu mennä melkein kuukausi ilman ostoksia, ihan virkistävää välillä mennä näinkin! Ehkä meiltä silti löytyy jostain kätköistä muutama lakka, joilla lakata? :D Tää on varmaan kesälläkin ihan oiva tapaus, että eipä sillä niin kiire.. Mie ehkä lopultakin ostin kerrankin aika ajoissa näitä kevätlakkoja..

      Poista
  3. Myös mun silmään se on vaaleanvihreä, eikä minttu. Mutta ihana se on silti! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin sen on ihan erilainen kuin mikään miun lakka, varmaan aika kätevä erilaisissa koristeluissa myös :)

      Poista
  4. Oih miten kaunis lakkaus! Tämä lakka täytyy kyllä saada itsellekin :) <3

    VastaaPoista
  5. Hula on ihana ja aksenttikynsi sopii tähän tosi hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kivasti tuollainen yksittäinen kynsi piristää muuten yksiväristä lakkaa.. Nää on itseasiassa vieläkin kynsillä, eikä vihreä ole vieläkään alkanut häiritsemään ollenkaan.

      Poista
  6. hulahula pitää kyllä ehdottomasti hommata ! :)

    VastaaPoista