tiistai 28. huhtikuuta 2015

Koko kynnen siirtokuvat

Valitsin Born Pretty Storesta kokeiltavaksi kukkakuvioisia koko kynnen siirtokuvia. Koko kynnen siirtokuvat kuuluivat tähän asti niihin asioihin, joita en ollut kynsitaiteen saralla kokeillut. Olin useaankin otteeseen sellaisia harkinnut ostavani erinäisistä paikoisa, mutta ne tuntuivat aina turhan hankalilta.


Valitsin siirtokuvien seuraksi kynsille pari sävyihin sopivaa violettia lakkaa. Vaaleampi on jo hieman vanhempi China Glazen sävy, Tart-y For The Party. Tummempi taas on aivan uunituore tapaus, Suite Retreat, tämän vuoden Retreat-kokoelmasta. Yleensä en jaksa häiriintyä lakkojen ohuista siveltimistä, mutta tällä lakkauskerralla Essien kapea sivellin oli aivan onnettoman tuntuinen. Kaikesta huolimatta Suite Retreat oli todella pigmenttistä ja peitti kahdella kerroksella. 



Siirtokuvat irtosivat kohtuullisen helposti taustapahvistaan, mutta ei niiden kynsille saamista mielestäni ainakaan helpoksi voinut kutsua. Siirtokuvat eivät meinanneet tarttua kynnelle millään ja kynsien kaarevuuden johdosta ne rypistyivät sivuilta. Ennen päällyslakkaa tilanne oli kohtuullisen kamala, mutta päällyslakka tasoitti ongelmat yllättävän hyvin ja rypyt katosivat kynsiltä käytännössä kokonaan. Lisäksi ongelmaksi muodostui siirtokuvien koko - ne olivat omille kynsilleni liian kapeita, eivätkä riittäneet kynsien reunoille asti millään. Lakkasin kuvien pohjalle kerroksen Tart-y For The Partya, mutta epäilenpä, että ne olisivat peittäneet hyvin ilmankin sitä.


Koodia EMAK31 käyttämällä saat halutettasi Born Pretty Storesta 10% alennuksen.

4 kommenttia:

  1. Oi kuinka nätti lakkaus! Tosi kauniilta näyttää nuo siirtikset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ne oli kyllä nätit, mutta en kyllä ihan vieläkään oo vakuuttunut noiden helppudesta :D

      Poista
  2. Ihana lakkaus! Tosi kivat värit ja noi siirtokuvat näyttää kivalle (:

    VastaaPoista