torstai 2. huhtikuuta 2015

Ihana Carter

Tätä lakkausta lähdin rakentamaan sen pohjalta, että halusin saada kynsille Zoyan Carterin pitkästä aikaa. Se on lakkana todella upea, mutta olen kokenut sen aina väriltään hieman hankalaksi yhdistää muihin lakkoihin.

Kynsissä on pohjalla kaksi kerrosta Gina Tricotin Whitea, jota avasin vihdoin toisen pullon. En tiedä, johtuuko lakan huonosta sekoituksesta vai mistä, mutta tämä pullo tuntui paljon ohuemmalta kuin edellinen. Kolmas kerros olisi ollut tarpeen, mutta teippailujen pohjana toimi toinenkin. 


Rajasin koristeluteipillä kynnet kolmeen osaan, joista yhden jätin valkoiseksi, yhteen tuli Carteria ja yhteen China Glazen Sweet Hookia. Carter on melko ohutta, joten sitä piti sutia kynnen kärkiin pari reilua kerrosta.



Päälle lisäsin kerroksen HK Girl pikakaivattavaa, joten Carterin tekstuuripinta sai kyytiä. Eipä tuo silti haitannut, se nimittäin on päällyslakan kerakin kaunis. 

11 kommenttia:

  1. Oi kuinka kauniit lakkaukset! Ihana tuo Carter <3

    VastaaPoista
  2. Aivan mielettömän ihanat kynnet! ♡

    VastaaPoista
  3. Nää on todella nätit! Mä nään jo omilla kynsillä nää oranssina Zoya Beatrixillä toteutettuna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kuulostaa aika hyvältä väriyhdistelmältä, nuo Pixie Dustit on kaikki aikaste ihania..

      Poista
  4. voi kun kauniit kynnet! todella yksinkertaiset ja harmoniset, mutta samalla vangitsee katseen heti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tää oli kyllä niin yksinkertainen lakkaus, mutta tuo Carter on ainakin niin nätti, että se jo vangitsee katseen oli se missä tahansa :)

      Poista
  5. Voi miten kaunis lakkaus ja tosi ihanat värit! (:

    VastaaPoista