maanantai 30. maaliskuuta 2015

Nopea peruslakkaus

Viime viikko jäi kokonaan blogin osalta välistä. Tietokone on halunnut temppuilla oikein urakalla ja se piti lopulta nollata kokonaan ja kaikki vanhat kuvat ovat vielä tälläkin hetkelle ulkoisella kovalevyllä, onneksi kuitenkin tallessa. Myös todella sitkeä flunssa on verottanut voimia ja kynnet jääneet vähemmälle huomiolle. Tällä hetkellä tuo aiempi kolmen postauksen viikkotahti ei näytä millään toimivan, mutta en haluaisin myöskään luopua edes jonkinlaisesta säännöllisyydestä. Olen päätymässä kokoilemaan, josko saisin edes parit kynnet viikossa julkaistua. Tavoitteena olisi, että postaukset ilmestyisivät näin maanantaisin sekä torstasin.

Sain kynsille kuitenkin sentään kynsille lakattua jotain muutakin kuin yksiväristä. Näillä olinkin melkein koko viime viikon, onneksi lakkaukset kestivät mallikkaasti matkassa mukana. Kynsillä pohjana on kaksi kerrosta OPIn My Dogsled Is a Hybridia. 


Vihreän kanssa yhdistin samasta kokoelmasta olevan My Voice Is a Little Norsen, jolla kuorrutin keskisormen kynnen ja lisäsin vinyylien avulla raidat nimettömään.

Pakko myöntää, että näihin oli alunperin tarkoitus lisätä vielä jotain, mutta niin vain huomasin monen päivän päästä näiden jääneen tällaisiksi. Tarkotus oli lisätä mahdollisesti hopeisia niittejä, mutta nepä ovat kadonneet jonnekin. Tästä voisi ehkä olla pääteltävissä, että kynsipisteen siivoaminen olisi paikallaan. Nyt yritän kuitenkin ryhdistäytyä lakkaamisen ja bloggaamisen kanssa ja siirryn lakkaamaan kynsiäni! 

4 kommenttia:

  1. Kauniit ovat! Ei ehkä yllätä, että mä taas ihastelen minttu/vihreä-hopeaa värimaailmaa ja raitoja, toimii ihan aina! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minkäs sille tekee, että se vaan toimii yhdistelmänä niin hyvin <3

      Poista
  2. Toimii nämä ilman niittejäkin, ihanat ovat ^.^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Eipä sitä aina tietty aina tarttee niin paljon kaikkea..

      Poista