lauantai 7. maaliskuuta 2015

Live.Love.Carnaval

Olin ollut päivän pelkällä OPIn Live.Love.Carnavalille, enkä jaksanut alkaa koko lakkausta uusimaan, vaan sen pohjalta piti keksiä jotain. LLC oli huomattavasti punaisempi kuin olin muistanut, melkein sitä voisi kutsua oranssinpunaiseksi. En ollut täysin tyytyväinen siihen kahden kerroksen jälkeen, joten lisäsin seuraavana päivänä vielä kolmannen.


Nimettömässä on LLC:n päällä yksi paksuhko kerros Kikon Sugar Mat sävyä #646, joka peitti loistavasti olle jääneen OPIn. Keston parantamiseksi lisäsin sen päälle vielä kerroksen päällyslakkaa, joka teki pinnasta täysin sileän. 

Kuvittelin nimettömän tekstuurin kuivuvan hieman vaaleammaksi harmaaksi, minkä perusteella valitsin myös keskisormen leimauslakan, joka on Color Clubin Revvvolution. Se jäi ehkä hieman hailakan näköiseksi tekstuurin rinnalla, joka olikin yllätyksekseni käytännössä musta. Leima on Pueenin laatasta SE02B. Loppuihin kynsiin lisäsin vielä muutaman pilkun Kikon tekstuurilakalla.


Näillä kynsillä mentiin taas pari päivää, minkä jälkeen ne olivatkin jo aivan kamalassa kunnossa. Kynnet ja kynsinauhat ovat muutenkin saaneet tällä viikolla kärsiä töissä ja lakkoja pitäisi olla uusimassa käytännössä joka ilta, jos haluaa niiden kestävän jotain.

6 kommenttia:

  1. Ihan huipplein hienot väriyhdistelmät, eiks ois kiva saada joku kunnon lottopotti ni vois vaan lakata kynsiä päivät pääksytysten :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) No kyllä oli, kummassti haittaa työt harrastusta :D

      Poista
  2. Mä en tajua miten mulla ei ole yhtään Kikoa, kun nää on niin nättejä. Kaunis väriyhdistelmä ja ihana leima! Mäkin tykkään leimata Halo Hueseilla :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiko on ehdottomasti yksi omista suosikkimerkeistäni.. Saatavuuden kannalta ne vaan on vähän hankalia harmillisesti. Reissusta niitä sitten pitääkin hamstrata ihan urakalla, nyt ei vaan oo tullut käytyä hetkeen missään. Kiitos :)

      Poista
  3. Hyvännäköinen väriyhdistelmä! Itse luovuin aikoinaan tuosta Live. Love. Carnavalista juurikin tuon punaisuuden takia, oli itselle jo vähän liikaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Jotenkin epäilen, että tuolla väri jutulla on jotain tekemistä sen kanssa, että käytin tätä viimeks joskus kesällä, kun iho oli paljon tummempi. Tai sit sitä vaan melkein vuoden aikana ehtii unohtamaan lahjakkaasti kaiken.

      Poista