torstai 5. maaliskuuta 2015

Pink Roses

Hyvin väsynyt ihminen täällä, moi! Olen viettänyt viime aikoina melkoisesti aikaa yksivärisillä kynsillä, energiaa ei ole riittänyt koristeluiden tekemiseen. Sain kuitenkin tuossa eräs ilta aikaiseksi jotain hieman monimutkaisempaa ja todella mieluisaa!

Lakkasin edellisenä iltana nopeat pari kerrosta OPIn My Vampire Is Buffia kynsille ja lähdin nukkumaan. Tältä pohjalta oli seuraavana iltana helppo lähteä koristelemaan kynsiä. Tein Buffilla, Mod About You'll sekä Sparrow Me The Dramalla liukuvärjäyksen kynsille. 



Ihastelin viime viikolla Roosan kynsillä dotting toolilla tehtyjä "yksinkertaisia" ruusuja ja päätin rohkaistua kokeilemaan sellaisia omille kynsilleni. En sitten vaivautunut selvittämään, miten nuo olisi kannattanut tehdä, eikä niistä tullut ollenkaan sellaiset kuin olisin halunnut. Noista yritelmistä tuli kuitenkin ihan jännät pohjat ruusuille, jotka kynsille lopulta nähdään. Kaivoin esiin ohuen siveltimen ja tein aivan erilaiset ruusut kuin oli tarkoitus. Ruusut on tehtyä Sparrow Me The Dramalla ja Ginan Whitella ja lehdet Whitella ja OPIn My Dogsled Is a Hybridilla.


Näistä ei siis tosiaan tullut ollenkaan sellaiset kuin olin ajatellut, mutta voi hyvinkin olla, että näistä tuli vieläkin mieluisammat! Liukuväri tosin jäi ruusujen lisäämisen jälkeen harmittavasti hieman peittoon. Se olisi mielellään saanut näkyä hieman enemmän, se nimittäin onnistui mielestäni todella hyvin. Ne dotting tool -ruusut tosin jäivät vielä hieman kaivelemaan, ehkä niitäkin vielä joskus nähdään.

31 kommenttia:

  1. Ooh! Todella upeat ruusut ja mahtavasti onnistunut liuku! Tykkään <3

    VastaaPoista
  2. Voitko jo pitää ruusunmaalaamiskurssin? Nää on niin hienot että pyörryin kun näin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee, siitä vois tulla aika viihdyttävää, kun ei itsekään aloittaessaan tiedä, mitä on tulossa :D Kiitos <3

      Poista
  3. No nuo sun ruusut on kyllä ihan ältsin kauniit! Wau! Ja tuo liukuväri on kans mahtava! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne kyllä onnistu ihan hyvin, mutta eihän ne näytä yhtään siltä, miltä piti ja nyt on vielä dotting toolilla ruusut tekemättä - ehkä vielä joskus :D Kiitos!

      Poista
  4. Eikä miten hienot! Vois itekki taas kokeilla ruusujen tekemistä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Oon nyt ihan ihastunut ruusuihin kaikissa muodoissa, ehkä se on tää kevät! Ja tapoja ainakin on erilaisia :)

      Poista
  5. Todella kaunis lakkaus kaiken kaikkiaan :)

    VastaaPoista
  6. Kauniit ruusut ja aivan ihana liuku! :)

    VastaaPoista
  7. Awwww, ihan älyttömän kivat ja hyvin onnistuneet *rakast* <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Kiitos, Sissi! Ihan yllätyin itsekin, miten hyvin nuo onnistu, kun tuo alku ei todella ollut kovin lupaava!

      Poista
  8. Voi miten ihanat ruusut ja ne sopivat hienosti liukuvärjäyksen kaveriksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Liukuväri on monesti vähän vaikea koristella, mutta tää toimi onneksi oikein kivasti :)

      Poista
  9. Ooo miten kauniit kynnet! :) ja miten liukuvärjäys voi onnistua noin täydellisesti??! Se kun on itselle yksi vaikeimmista tekniikoista :D teitkö meikkisienellä? Ja sekoitatko lakkoja toisiinsa ennen sieneen laittoa vai lakkaatko suoraan sieneen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Jotenkin liukuvärjäys on aina vähän arpapeliä, tää onnistu ihan poikkeuksellisen hyvin! Meikkisienellä teen, en koskaan muista sitä kostuttaa, vaikka sen ilmeisesti vielä pitäis auttaa. Tässä on varmaan pari kerrosta lakkaa töpöteltynä. Laitan lakat suoraan sieneen niin, että ne menee vähän päällekkäin.

      Poista
  10. Todella kauniisti onnistuneet lakkaukset ^.^

    VastaaPoista
  11. Nämä on ihan valtavan kauniit kynnet :)

    VastaaPoista