torstai 12. maaliskuuta 2015

Kiko to the rescue!

Istuin lähemmäs puoli tuntia lakkauspisteelläni ja yritin keksiä, mitä seuraavaksi laittaisin kynsille. Kun mikään ei sytyttänyt, valitsin kynsille yksinkertaisesti pari kaunista lakkaa.

Pääosaan näissä kynsissä pääsi Kikon upea holoshimmerlakka, joka kantaa numeroa 255. Tämänkin edellisestä käyttökerrasta oli ehtinyt vierähtää jo tovi, joten ehkä oli aikakin saada tämä kynsille. Sitä on kynsillä kaksi kerrosta, joista toinen melkoisen paksu, sillä olin päättänyt pärjätä kahdella.

Peukaloiden ja nimettömien kynsille lakkasin kaksi kerrosta Essien Warm & Toasty Turtleneckeä, jonka päälle leimasin jo BP-02-laatalta kuvion Color Clubin Wild at Heartilla.



Kauniit lakat pelastivat tässä aika paljon, muuten näistä ei jäänyt paljoakaan kerrottavaa. Jospa seuraavalla kerralla vaikka jotain hieman innostavampaa ja parempaa fiilistä! 

6 kommenttia:

  1. Todella kauniit, elegantit kynnet! Tykkään kovasti :) tuo violetti kiko on ihana :)

    VastaaPoista
  2. Toi 255 on ehkä hienoin lakka minkä Kiko on koskaan julkaissut. Harkitsen jo varapulloa :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihan mielettömän upea! Just loistava näihin tilanteisiin, kun ei oikein meinaa mikään napata!

      Poista
  3. Upeat kynnet! Luulin, että olin näitä jo kommentoinut, mutta en näköjään. Tuo aksenttikynsi on niin hieno - harkitsen tuon laatan metsästämistä jostain kun ihastuin tähän niin ;)

    VastaaPoista
  4. Kiitos! Tuolla laatalla on useampikin tosi kaunis kuvion - suosittelen! Toimiikin vielä ihan tosi hyvin, ettei huono ostos senkään kannalta!

    VastaaPoista