tiistai 3. maaliskuuta 2015

Helmikuun miniostokset + apuväline lakkojen poistoon

Helmikuun aikana yritin pitää yllä edes jonkinlaista ostolakkoa, vaikka en siinä kovinkaan jyrkkä ollutkaan. Kuukauden saldoksi kuitenkin muodostui lopulta pyöreät nolla ostettua lakkaa ja muistaakseni kaksi parin dollarin eBay ostosta. Kuun aikana kuitenkin kotiutui joitakin ostoksia, jotka olin tilannut jo hyvissä ajoin tammikuun puolella.

Mundo de Uñasin leimauslakoista teinkin perusteellisemman postauksen täällä, joten ne on jo nähty!


Toinen jo aiemmin täällä mainittu uutuus on Creative Shopin leimasin, jota olen ehtinyt käyttää jo useampaan kertaan. Aikomuksena on jossain vaiheessa varmaankin tehdä vielä hieman tarkempi arvostelu siitä.


Ainoa tämän kuun aikana ostettu ja saapunut ostos oli eBaysta ostetut kynsilakkojen poistoon(luultavasti tarkoitettu pääasiassa rakennekynsijuttuihin). Tilasin nämä korvaamaan lakkojen poistossa foliomenetelmää. Olen sen verran laiska, että harvoin jaksan kaivaa foliota esiin ja jotenkin se on liian vaivolloista. Olen näitä nyt pariin otteeseen käyttänyt lakkojen poistossa ja ne ovat todella tuntuneet käteviltä. Nämä asustava lipastoni ylimmäisessä laatikossa, aina käden ulottuvilla ja niitä pystyy käyttämään uudelleen. Nämä sormissa pystyn tekemään paljon enemmän kuin foliot käsissä. Epäilin alkuun näiden pysymistä kiinni sormissa, mutta ovat senkin suhteen yllättäneet positiivisesti. Ei pahan reilun kahden euron investointi!


"Ostolakko"kuukausi päättyi jo pari päivää sitten, enkä ole edes vielä ostanut mitään, aika saavutus! Tällä viikolla saattaa tosin tapahtua sortuminen, sillä Mi Nailsilla on meneillään Foxy Paws -indiemerkin ennakkomyynti tämän viikon sunnuntaihin asti. Erityisesti merkin tuore kesäkokoelma näyttää TODELLA herkulliselta, todella kauniita holoja kesäisissä väreissä. Vielä kun osaisin päättää, mitkä lakat haluan :) Ajattelin kerrankin hankkia jonkun muun kuin turkoosin holon, ehkä ainakin tämän.

2 kommenttia:

  1. Oijoi, mullekin on tulossa noita leimauslakkoja nyt vihdoin. :3 Mä en ole viitsinyt käyttää foliota enää vuosiin, en sen jälkeen kun Sissi postasi sormikumeista ja ostin itsellekin sellaiset. :D
    Mä menin ja tilasin sunnuntaina vielä pari lakkaa ja siirtiksiä Mi Nailsilta, otin juurikin tuon Bailandon ja sen ihanan vihreän Lambadan. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miun pitäis tilata musta ja valkoinen MdUn lakka. Katselin niitä Sissin vastaavia kanssa joskus aikoinaan, mutta jotenkin kuvittelin, että ne ei pysyis kunnolla.. Oon tähän asti tapellu nyt sit folion kanssa, harvoin kylläkin, kun se on niin rasittavaa!

      Miun pitäis saada tehtyä tilaus jossain vaiheessa, oon vaan ollu sen verran kiirettä, etten oo ehtinyt miettimään, mitä haluan. Voi olla, että lähtee taas vähän lapasesta!

      Poista