tiistai 17. maaliskuuta 2015

Asuun sopivat

Viime viikko meni pitkälti sairastellessa ja viikonlopun postauskin jäi julkaisematta, mutta nyt olisi tarkoitus palata jälleen normaaliin. Sairastamisen jälkeen viikonloppuna oli kuitenkin jo tarve pukeutua hieman siistimmin ja kynnethän piti tietenkin sovittaa asuun sopiviksi. Mustavalkoinen hame sai seurakseen viime hetkellä hankitun pinkin paidan ja asusteet olivat hopeiset. 

Pikkurilliä ja nimettömiä lukuun ottamatta kynsillä oli China Glazen Passion For Petals, joka ei lopultakaan ollut lähellekään sen värinen kuin olin ajatellut, mutta kaunis kuitenkin ja koostumukseltaan edelleenkin oikein mainio kahden kerroksen lakka. Kynnet olivat ilman mitään koristuksia kovin tyhjän näköiset, niinpä kaivoin esiin jälleen OPIn I Snow You Love Me'n ja sieltä muutamat glitterit kynsille.



Pikkurillin kynnellä on nopeasti lakattuina kaksi kerrosta OPIn It's Frosty Outsidea. Kynsien juju sitten onkin nimettömissä, jonka kuvio sai inspiraationsa uuden hameeni kuosista. Kuvioden maalaamisen kanssa olin ongelmissa, on muuten todella vaikeaa yrittää saada vapaalla kädellä suoria viivoja kynsille. Lopputulos ei todellakaan ole täydellinen, mutta onpahan ainakin tekijänsä näköinen.



Vaikka tuo aksenttikynnen koristelu olikin vähän vinkurassa, ainakin nämä olivat tilaisuuteen sopivat ja väreiltään mieleiset.

8 kommenttia:

  1. Tosi hienot lakkaukset! Tuo nimetönhän on onnistunut mielettömän hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Kyllä se näin jälkikäteen näyttää ihan hyvältä, nuo kuviot vaan oli aika vinossa :D

      Poista
  2. Värit sopivat aivan törkeän hyvin yhteen! Kauniit kynnet :)

    VastaaPoista
  3. Nätit on! Ihana tuo Passion For Petals. Mä en olis ikinä saanut vapaalla kädellä aikaan mitään tuollaista, joten nostan hattua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Nää vapaalla kädellä tehdyt jutut on aina vähän hämmentäviä, ei koskaan tiedä, mitä on tulossa :D

      Poista