tiistai 10. maaliskuuta 2015

Kynsihullu vaatekaupoilla

Tämän päivän lakkaukseen on saatu inspiraation pari viikkoa sitten ostamastani paidasta. Näin sen kaupassa ja ensimmäinen ajatus oli tietenkin se, että idea toimisi myös kynsissä aivan mahtavasti. Se oli ostettava melkeinpä jo tästä syystä. Paidan selkäpuolella on kapea pitsikaistale ja muuten paita on valko-koralliraidallinen. 


Alunperin tarkoituksena oli lakata pohjalle pari kerrosta valkoista lakkaa aivan tavallisesti ja lisätä päälle raidat. Halusin kuitenkin jäljitellä paidan kuviota tarkemmin ja tein pohjasta hieman eläväisemmän, enemmän kankaan näköisen. Lakkasin ensin pohjalle pari kerrosta OPIn valkoista jellylakkaa, Don't Touch My Tutu!:a ja tein sen päälle distressed-tekniikalla Ginan valkoisella lakalla. Lisättyäni pohjan päälle kerroksen HK Girl -pikakuivattavaa, annoin kynsien kuvua noin vartin ajan ja tein sitten @teismomin vinyyleillä ja OPIn Sorry I'm Fizzy Today'lla raidat kynsille.


Pitsin leimasin paljaalle kynnelle, pohjalla on ainoastaan kerros aluslakkaa. Tilasin varta vasten näitä kynsiä ajatellen Born Pretty Storesta BP-02-laatan, jossa on useampikin kaunis pitsikuvio. Leimauslakkana käytin Pueenin valkoista leimauslakkaa. Pesin ennen tämän lakkauksen tekoa Creative Shopin lämpimällä vedellä ja saippualla, ja ainakin tällä kerralla leimaaminen onnistui todella hyvin. Muutenkin leimasimen hieman läpikuultava väri helpotti huomattavasti valkoisella leimaamista. Born Pretty Storen leimauslaatta oli positiivinen yllätys, se toimi aivan loistavasti. 


Mietin näiden valmistuttua tuota valkoista pohjaa, olisikohan sittenkin pitänyt tehdä siitä ihan tavallinen valkoinen. Tällaisenaan näissä kynsissä oli nimittäin aika paljon kaikkea. Kokonaisuuten nämä olivatk kuitenkin mieluisat, erityisesti leimausten onnistumiseen olin todella tyytyväinen!

33 kommenttia:

  1. Oihh miten kauniit!<3 Minusta tuo pohjakin passaa hyvin tuollaisenaan, se tuo vähän särmää muuten siistiin ja hempeään lakkaukseen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Aika hyvin se sitten tais lopulta toimia, vaikka ihan mielenkiintoista olis nähdä, miltä vastaava näyttäis ihan vaan valkoisella pohjalla..

      Poista
  2. Hyvin toimii! En muuttaisi mitään, kauniit :)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihanat! Raidat nyt vaan on aina niin ihania, niin vaatteissa kuin kynsissäkin ja tuo aluslakan päälle leimattu pitsikuvio kruunaa kaiken! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Raidat ja itseasiassa toinen oma suosikki on jo pitkään ollut pitsi, joten tää oli kyllä koko lakkaus täynnä ihan suosikkijuttuja :)

      Poista
  4. Hyvin oot onnistunut. Ihanat. <3

    VastaaPoista
  5. Waau! Kyllä oot saanu täydellisesti mätsättyä paidan ja kynnet!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Se on jännä, kun joskus vaan tulee selkeä visio jostain minkä haluaa totettaa ja joskus se jopa onnistuu just niin kuin on ajatellutkin :)

      Poista
  6. Tosi kauniit kynnet, kiva idea ja hieno toteutus! :) Raidat on aina niin pop keväisin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Jotenkin nuo raidat on päässy vähän vaivihkaa taas nostamaan päätään, niitä on vaan jotenkin itsellä tässä viime aikoina eksynyt vähän kaikkeen..

      Poista
  7. Ihan super hieno! Rakastan negative spacea tollaisten kuvioiden kanssa<3 ja hyvä toi distressedkin on, näyttää enemmän tolta paidalta noin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Näiden myötä tekis kamalasti vaan mieli leimata paljaalle kynnelle eri kuviota :D

      Poista
    2. Pitänee jossain vaiheessa yrittää :)

      Poista
  8. No huh! Todella upeat kynnet ja mikä mieletön mätsäys tuohon paitaan!! :) ihanat!

    VastaaPoista
  9. Ihanasti oot saanut ton paidan syvimmän olemuksen välittymään kynsiin :)

    VastaaPoista
  10. Todella nätit kynnet, ihanasti inspiroiduttu! Se on kumma miten vähän kaikesta tulee nykyisin ajateltua, että tuostakin tulisi kivat kynnet :) Enkä minäkään muuttaisi lakkauksesta mitään, ne on uskolliset inspiraatonlähteelle juuri noin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo, aika monesta jutusta huomaa ajattelevansa just noin ja jotkut päätyy kynsillekin asti!

      Poista
  11. niin nätit kynnet, tykkään ihan sikana ! <3 fizzy on ihana lakka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Fizzy on kyllä yksi omista suosikeistani, niin kaunis <3

      Poista
  12. Aivan ihanat, etenkin nuo pitsikynnet! Paita näyttää kans kauniilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Pitsikynsistä pidin itsekin ihan erityisesti, noinkin yksinkertainen juttu voi joskus näyttää niiin hyvältä :)

      Poista