torstai 19. maaliskuuta 2015

Lagoon

Vanhoilla suosikeilla ja yksinkertaisella linjalla jatketaan edelleen. Picture Polishin Lagoon on yksi ehdottomista suosikeistani ja sitä piti saada kynsille.

Pitkään pohdiskelin erilaisia vaihtoehtoja, mutta lopulta lakkasin vain kaikki kynnet Lagoonilla. Huolestuneena jo katselin, kuinka pulloni alkaa uhkaavasti vajenemaan ja melkein jo harkitsen varapullon hankkista!



Koristelemiselle ei ollut kovinkaan paljon aikaa ja leimaaminen oli tilanteeseen nopein ja helpoin koristelutapa. Leimat ovat MoYou Londonin Sailor 06-laatalta vanhalla paksuuntuneella mustalla leimattuna. Kynnet näyttivät hieman tyhjiltä ja tylsiltä pelkillä leimoilla, joten lisäsin kynsien tyveen mustat pilkut. Olisin halunnut käyttää mustia niittejä, mutta en omista sopivan kokoisia, joten pilkut saivat kelvata.



Nämä olivat ikävän lyhytikäiset pienen paikkaisoperaation takia, olisin näitä katsellut pidempäänkin. 

14 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet! Miksi mä en ole koskaan keksinyt laittaa yhtä lakkapilkkua tuonne kynnen tyveen jos kynnet tuntuu jäävän vajaaksi?!? Mahtava idea. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Periaatteessahan tuo vastaa niitä niittejä siellä tyvessä, köyhän naisen niitit :D Toimii yllättävän hyvin.

      Poista
  2. Lagoon on vaan niin upea. ;) Olen itsekin vakasvasti miettinyt varapullon hankkimista. :p

    VastaaPoista
  3. Kauniit lakkaukset! Tykkään tuosta Lagoonista kyllä hirmuisesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Lagoon on täyttä rakkautta, tosin luonnossa se on miun mielestä vielä tosi paljon paremman näköinen..

      Poista
  4. Voi vitsit, että tää Lagoon on kyllä nätti lakka ♡

    VastaaPoista
  5. Ihanat kynnet! Lagoon on aivan ihana, itsekin oon sillä meinannut taas lähiaikoina lakata! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihan hyvä, että näillä vanhoillakin suosikeilla tulee välillä lakattua, helposti unohtuvat kun uusia tulee hankittua.

      Poista
  6. Lagoon on kyllä ihan PP:n parhaimmistoa :) Mä käytän tosi usein tuota lakkapilkkukikkaa, en jaksa säätää niittien kanssa enkä kyllä juuri edes pidä ulkonevista koristeluista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä omista PP:n lakoista varmaan se oma lempparini, vaikka pari muutakin aarretta löytyy.. Luulin itse käyttäneeni tuota aika paljon enemmänkin, mutta en sit ehkä oo kuitenkaan..Ainakaan kuvia ei ollu. Monesti ehkä tulee tehtyä enemmän noita pilkkuja ihan turhaan, kun tuo yksittäinenkin toimii oikein hyvin :)

      Poista