lauantai 28. helmikuuta 2015

Kerrankin onnistuneita leimoja

Vesimarmorointien jälkeen ideat olivat taas hieman kadoksissa, niinpä piti mennä tutulla ja turvallisella linjalla. Lisäksi kynsien piti olla sellaiset, että ne kestäisivät useamman päivän ajan, sillä olin lähdössä muutamaksi päiväksi reissuun.

Oikeastaan idea kynsiin lähti Mundo de Uñasin Aqua-leimauslakasta, jota halusin kynsille jossain muodossa. Taas tuli todistettua, että lakkasävyjä todella tarvitsee PALJON, sillä en omasta kokoelmastani löytänyt yhtäkään lakkaa, joka olisi ollut lähellekään Aqua väriä. Ja se kertoo mielestäni aika paljon, sillä omistan mielestäni aika monta lakkaa, joiden kuvittelin sopivan lakan kanssa hyvin yksiin. China Glazen Aquadelic näytti pullossa kohtuullisen hyvin sopivalta, joten se pääsi kynsille. Kuvissa lakat näyttävät aivan liian samankaltaisilta, luonnossa ero on selkeä. 

Leimojen alle halusin ehdottomasti glitteriä! China Glazen Glistening Snow ei ollut ehtinyt kynsille vielä kovinkaan monta kertaa, niinpä se oli oikein hyvä valinta tähän. Sen päälle leimasin chevron-leimat Aqualle MoYou Londonin Fashionista 04-laatasta. Tällä kertaa muuten sain leimat nousemaan aivan täydellisesti Creative Shopin leimasimeen ja voin kertoa, että kyllä olin tyytyväinen. Hieman leimat kuultavat läpi, mutta luulen sen johtuvan siitä, että olin laiska, enkä lisännyt Glistening Snown päälle kerrosta päällyslakkaa ja lakan epätasaisen pinnan vuoksi leimoihin jäi hieman pikkiriikkisiä reikiä. Lopuksi lisäsin vielä muille kynsille OPIn I Snow You Love Me'sta yhden glitteriä tasapainottamaan kokonaisuutta. Ne eivät valokuvissa tosin halunneet näyttää kovinkaan positiivisessa valossa, mutta huomasin asian liian myöhään, reilun parin sadan kilometrin päässä kuvauspisteeltäni.


 Maanantaina täällä siirrytäänkin hieman erilaiseen arkeen, olen nimittäin menossa pariksi kuukaudeksi töihin. Yritän saada blogin päivittymään normaaliin tahtiin, mutta saattaa olla, että uusiin juttuihin totutellessa menee hetki aikaa ja joitakin poikkeuksia tulee. 

14 kommenttia:

  1. On kyllä onnistuneet leimat ja näyttää tosi hyvältä glitterlakan päällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pitkään oli jo pitänyt testata tuota leimaamista hopeisen glitterin päälle ja hyvältähän se näyttää!

      Poista
  2. Onpas kyllä hyvin onnistuneet leimaukset! :) Ihanat värit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin miun kriteereillä nää onnistu aika kivasti! Kiitos :)

      Poista
  3. Hienot leimaukset! Enpäs muistanutkaan että tuo Aquadelic on noin kivan värinen, taidanpa piakkoin sutia sitä kynsille tämän kauniin lakkauksen innoittamana :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks! Mie oon siitä ainakin kyllä pitänyt, vaikka en nyt oo taas ihan varma näyttääkö se ihan tuolta oikeasti kuin kuvissa :D Kiva kumminkin!

      Poista
  4. Kauniit lakkaukset, ja toden totta on kyllä onnistuneet leimat! :)

    VastaaPoista
  5. Ihanat kynnet! Mintunvihreän / turkoosin ja hopean yhdistelmällä ei kyllä mun mielestä voikaan mennä pieleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 näissä sävyissä viihtyy aina ja kun kerrankin kaikki meni suunnilleen kohdilleen :)

      Poista