torstai 12. helmikuuta 2015

Stamping Mania

Tarkoitus oli saada kynsille jotain muutakin kuin leimoja, mutta pari päivä sitten saapunut Creative Shopin leimasin houkutteli sen verran kokeilemaan, että leimoja sitten tälläkin kertaa. 

Alunperin ajattelin leimata valkoiselle pohjalle mustat kuviot, mutta lakkasinkin pohjalle kuitenkin Essien Urban Junglen. Se on yksinkertaisesti väriltään ja koostumukseltaan niin erinomainen, että sitä voisi käyttää kaikissa lakkauksissa. Jotain blingiä oli kynsille tietenkin saatava niinpä peukut ja nimettömät saivat päällensä kaksi kerrosta Pipe Dream Polishin Cha-Chingia.




Leikin tuon uuden leimasimen kanssa varmaan parisen tuntia ja kokeilin sitä eri lakoilla ja laatoilla. Ihan hyvältä se ainakin ensikokeilun perusteella toimi, vaikka tekniikan opettelu vaatikin hieman työtä alkuun, eivätkä kaikki kuvat nousseet leimasimeen. Ensimmäiset kokeilut Pueenin #83-laatasta eivät olleet kovinkaan positiivisia. Yritin leimata geometrisen viivakuvion laatalta siinä kuitenkaan onnistumatta. Kuvio ei suostunut nousemaan leimasimeen, ei Creative Shopin leimasimeen eikä MoYou Londonin suorakulmaiseen. En sitten tiedä mistä tämä ongelma taas johtui, sillä kokeilin heti perään MdU:n lakalla ja kuviot onnistui täydellisesti. Vaihdoin kuitenkin samalla laatalla olevaan toiseen kuvioon ja sain ne onnistumaan edes kohtuullisesti. Kuvassa näkyviin kynsiin on luultavasti leimattu kuviot kolmella eri mustalla lakalla parasta etsiessä. Ehdottomasti parhaan kuvion sain aikaiseksi Konadin mustalla lakalla, sen sain kynnelle käytännössä ilman reikiä, mutta se sitten tietenkin meni leviämään päällyslakan takia. Sillä on tehty etusormen kynnen leimaus.


Pienistä vioista huolimatta pidin näistä kynsistä. Noissa leimoissa oli sentään vähän särmää!

12 kommenttia:

  1. Oih, tosi nätit kynnet! Tykkään tykkään <3

    VastaaPoista
  2. Mäkin olen harkinnut tuon leimasimen ostoa, mutta ehkä mä vielä odottelen hetken. Ostin juuri MoYoun leimasimen, enkä ole ehtinyt sitä vielä kynsille asti kokeilla. Mutta luulen, että kaikki lakat, leimat ja leimasimet ei vaan toimi yhteen, siksi niitä pitää olla mahdollisimman paljon erilaisia. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miulla se sattu niin sopivasti kohdalle, etten voinut vastustaa! Tekis mieli kyllä vielä tilata se MoYounkin uusin leimasin, tällä tahdilla omistan kohta kaikki mahdolliset.. Mutta loistava perustelu sille, miksi ne pitääkin omistaa kaikki :D

      Poista
  3. Nää on kyllä ihan tosi tyylikkäät!

    VastaaPoista
  4. Itsekin mietin sen stamperin ostoa, mutta taidan miettiä vielä hetken :) Leimaaminen tosiaan monesti on sen oikean yhdistelmän etsimistä. Mutta hienot kynnet sait aikaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä alkaa varmaankin tässä lähiaikoina tulemaan enemmän kokemuksia, kun sitä on tullu myyntiin vähän laajemmin.. Ja luulis että hankkiminenkin helpottuu tästä, jos vielä myöhemmin kiinnostaa :) Kiitoa!

      Poista
  5. vähän hankala on tuo creativen stamperi, ja sillä pitää ehdottomasti rullata, myös kun nostaa kuvioo laatalta leimasimeen.. ite alan pikkuhiljaa tottumaan :D mutta kiat kynnet on tullut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se tuntuu vähän erikoiselta ainakin näin alkuun. Tuo rullaaminen on kyllä ihan ehdoton, tosin tuon kynnelle siirtämisen kanssa totesin parhaaksi painamisen. Toisella kokeilulla sain jo onnistumaan vähän paremmin, mutta harjoittelua tuo vähän vaatii.. Kiitos :)

      Poista