torstai 26. helmikuuta 2015

Kevättä rinnassa

Tämän vuoden kevätkokoelmien lakat on vielä hankkimatta, mutta löytyypä näitä vanhojakin lakkoja ihan kiitettävästi. Jotain keväistä piti kuitenkin kynsille saada, niinpä kaivoin esiin pari OPIn viime vuoden kevätkokoelman lakkaa ja päätin keksiä niillä jotain.

Edellisestä vesimarmorointikerrasta oli aikaa jo pidempään ja sen tekeminen oli ollut mielessä jo jonkin aikaa, niinpä tekniikan valinta onnistui aika helposti. Lakkasin pohjalle kerroksen Rican Whiteoutia ja vaikka en siitä kerroksella täysin tasaista ja peittävää saanutkaan, se soveltui marmoroinnin pohjalle oikein mainiosti. Kaikki marmoroinnissa käyttämäni lakat olivat OPIa; I Just Can't Cope-acabana, Live.Love.Carnaval ja Coca-Cola Red. Lakat levisivät kaikki aivan uskomattoman hyvin veteen, ehkä jopa liiankin hyvin, sillä raidoista tuli jopa turhan kapeita ja lakkaa kului tuhottomasti. No sain kuitenkin kaikille kynsille kuviot aikaiseksi ja niistä tuli mukavan erilaiset kuin aiemmin tekemäni marmoroinnit, ihan ok suoritus siis.


Halusin vielä koristella kynnet jotenkin ja olihan ne tuollaisenaan aika kirkkaat, niinpä kaivoin esille taas nailvinyls.comin salama-vinyylit ja lakkasin kynnet vinyylien päältä Rican mustalla Blackoutilla. Se muuten peitti alle jääneen vesimarmoroinnin täydellisesti yhdellä kerroksella. Idea tähän ei ollut omani, vastaavia on Instagramissa näkynyt joskus muistaakseni useampiakin, mutta en tähän hätään löytänyt niitä mistään.


Vähän tummathan näistä sitten lopulta tuli, ehkä olisi kannattanut lisätä mustaa vain joihinkin kynsiin, mutta tulipahan tätäkin kokeiltua! 

28 kommenttia:

  1. Onpa upeet marmoroinnit! Mäki tahon!

    VastaaPoista
  2. Onpa magea lakkaus! Marmorointikin on tosi onnistunut :)

    VastaaPoista
  3. Ihana tuo marmorointi <3 Nyt muistan, miksi mun pitikään alesta ostaa noita OPIn viime kesäkokoelman lakkoja :'D Enhän mä niitä tietysti ostanut, kun ajattelin vain, että tarvitsenko tän sävysiä lakkoja.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Joo, samasta syystä näitä ostelin, tai no omistinkin jo pari ennestään, mutta hyvin nää tuntuu toimivan marmoroinnissa ja eiköhän näitä kesällä taas tuu muutenkin käytettyä!

      Poista
  4. Iiikkk....taas niin ihanat! Marmorointi on onnistunut taas ihan täydellisesti, eikä salamoissakaan mitään vikaa ole, mut mun silmää mielyttää enempi toi ylempi kuva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi! Tykkäsin itsekin näistä kyllä enemmän ihan pelkillä marmoroinneilla, mutta toisaalta tulipahan kokeiltua jotain uutta kerrankin :)

      Poista
  5. Upea marmorointi, aivan ihanat ja pirteän väriset! Mä en olis ehkä raaskinut peittää noita millään, mutta tosi kiva myös tuo vinyyli-idea ja hieno lopputulos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vähän sain tuota taas katua itsekin, en viihdy lopultakaan ihan noin mustalla lakalla, vaikka idea olikin ihan jännä :D

      Poista
  6. Hurjan hienot marmoroinnit ja sähäkät salamat :)!

    VastaaPoista
  7. Ai "ihan ok suoritus"? Miusta nää on ihan huikeen upeet kynnet! Molemmat! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, no ok siihen nähden, ettei tuosta marmoroinnista tullu ollenkaan mielikuviani vastaava :D Kiitos <3

      Poista
  8. Todella onnistunut marmorointi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, pitäis jaksaa tuotakin taas kokeilla vähän useammin, ni ei olis tuo kynnys aloittamiseen ihan niin suuri :)

      Poista