tiistai 24. helmikuuta 2015

Mattimyöhäinen kokeilija

Negative space -lakkaukset nousivat esille joku aika sitten ja niitä näkyi paljon Instassa ja blogeissa. Näkyy toki vieläkin, mutta ehkä suurin alkuinnostus on jo ohi... No sainhan minäkin vihdoin tätä tekniikkaa kokeiltua. 

Valitsin tähän tekniikkaan käytettäväksi hyvin peittäväksi tietämäni Kikon Sugar Mat sävyn numero 641 Strawberry Pink, joka on edelleen sävyltään aivan täydellinen tekstuuri. Lisäksi se peittää todella hyvin, minkä vuoksi se soveltui tähän tarkoitukseen erityisen hyvin. Lakkasin sillä vain yhden kerroksen niin raidoitettuihin kynsiin kuin koko kynnellekin. Pikkurillin, keskisormen ja peukalon kynsille tein Nailvinyls.comista ostetuilla vinyyleillä negative spacet suoraan aluslakan päälle ja sain raitani kerrankin onnistumaan käytännössä täydellisesti, eikä lakkaa valunut vinyylien alle ollenkaan. Yritin sijoittaa vinyylit kynnelle sattumanvaraisesti, joka kynnelle eri tavalla, vaikka mieli tekikin tehdä niistä samanlaiset. 


Yritin pitkään miettiä jonkun värin tekstuurilakan seuraksi kynsille, mutta lakkasinkin samaa tekstuuria muille kynsille. Jotenkin en osannut tuon lakan kanssa yhdistää mitään lakkaa, niinpä en yhdistänyt. 

Negative space näyttää kynsillä yllättävän hyvältä, vaikka sitä hieman epäilinkin. Mielessä on jopa toinen ajatus, jonka haluaisin tällä tekniikalla toteuttaa.

14 kommenttia:

  1. Simppeliä ja näyttävää, hienot ja ihana väri! Just hyvä noin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Pitäis varmaan vähän useamminkin pysyttellä tällasella linjalla, nää oli nimitttäin tosi kivat!

      Poista
  2. Ihanat! Raidat nyt vaan on niin <3 ja tuo paljas kynsi kruunaa ne. :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Voisin melkeinpä raidottaa kaiken.. Nää oli vielä ihan hurjan nopeat tehdä, kun ei paljon tarvinnu odotella lakkojen kuivumisia, ihan jännä tekniikka :)

      Poista
  3. Tosi kauniit! Tuota Kikoa oon kuolannu jo pitkään, tahdon!! 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihastuin tuohon lakkaan ihan täysillä, enkä meinannu sitä löytää mistään, mutta se on kyl ollu kaiken vaivan arvoinen.

      Poista
  4. Hyvältä näyttää :) Pitäisi itsekin kokeilla taas joskus negativea. Se on mukavan haasteellista vaikka toisaalta helppoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! Tää oli tosi positiivinen kokeilu tällä tekniikalla, piti alottaa jolloin tooosi yksinkertaisella. Mutta ajattelin kyllä tehdä uudestaankin, ainakin luultavasti, kunhan saan tilaamani leimauslaatan... Kerrankin on hyvissä ajoin suunnitelma mielessä :D

      Poista
  5. Voi luoja mikä herkku tuo lakka<3 ja kauniit kynnet!

    VastaaPoista