tiistai 3. helmikuuta 2015

Sizzle polkkapilkuilla

Eilen jo vähän vihjasinkin, että tänään kynsillä nähdään Picture Polishin Sizzle. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Sizzle on todella kaunis ja kirkas pinkki, joka pääsee oikeuksiinsa kunnolla vasta kynsillä. Pullossa epäilin, etten välttämättä pitäisi sävystä kynsillä. Kuitenkin kynsillä sävy oli jostain selittämättömästä syystä paljon parempi. 

Laadullisesti minulla oli melkoiset odotuksen Sizzlen suhteen, ehkä jopa liian suuret ja odotin lakalta täydellistä peittävyyttä. Kuitenkin vielä kolmen kerroksen jälkeenkin lakka kuultaa selkeästi läpi kynsilläni. Oikeastaan tämä ei lopulta haitannut juurikaan ja totesin, ettei tämän välttämättä tarvitsekaan olla täysin peittävä. Levittyvyys oli kuitenkin käytännössä täydellinen, eikä siistittävääkään jäänyt käytännössä yhtään.  



Koristeluiden kanssa mentiin todella yksinkertaisella linjalla mustien pilkkujen muodosssa. Pilkkujen tekemiseen käytin leimaustarkoituksiin ostamaani Rican Blackout-lakkaa, joka oli mukavan ohutta pilkutteluun. Eivät nuo pilkut nyt mitään täydellisiä ole, mutta olisi ne huonomminkin voineet onnistua.



Vilautan vielä loppuun viimeisen version näistä kynsistä. Noista pilkuista tuli mieleen rusetit, niinpä päätin yrittää sellaiset maalata nimettömien kynsiin. Ehkä pieni harjoitusversio ei olisi ollut pahitteeksi näiden kanssa. Tulipahan todettua, että yksinkertainen versio toimi ehkä sittenkin parhaiten tässäkin tapauksessa.  




11 kommenttia:

  1. Ihanat pilkkukynnet :) kieltämättä rusetti olis voinu toimia paremmin vaikka ilman tuota pilkkutaustaa :)
    minäki silloin tällöin otan kuvia eri välivaiheista kun teen kynsiä. Monesti ne lähtee kohti liiallisuuksia ja ovat pilalla. Onneksi on niitä välikuvia sitte :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, näitten oli tarkotus jäädä pelkille pilkuille, mutta jostain sain idiottimaisen idean kokeilla.. Meinasin jättää lisäämättä koko kuvan, mutta ajattelin, että pitäähän näitä epäonnistuineitakin tänne laittaa. Kiitoksia!

      Poista
  2. Onpas hyvät pilkut ja lakka on vallan kähee!

    VastaaPoista
  3. Mutta söpö lakkaus! Mää tykkään.

    VastaaPoista
  4. Voi että tää on IHANA lakka! ♥

    VastaaPoista