sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Hempeitä ruusuleimoja

Viikko on tosiaan ollut aikamoista kiirettä, mutta ehdin viimein eilen lakkaamaan kynnet. Aikaa ei ollut kovinkaan paljon eli kynsille piti ehdottomasti saada jotain nopeaa.

Laatikossa kummitteli alkuvuoden alesta ostettu OPIn hennon vaaleanpunainen sheer-sävy I Love Applause, jolla lähdin tavoittelemaan hyvin hentoa, ehkä hieman läpikuultavaa lakkausta. Lakkasin sillä kaksi kerrosta, joiden jälkeen lakkaus oli melko tasainen, vaikkakaan ei täydellinen, mutta jäi juuri sopivan läpikuultavaksi. Päälle lakkasin melkoisen paksun kerroksen OPIn Pirouette My Whisteä, vaikka hieman ohuempi olisi toiminut ehdottomasti paremmin. Glitterin lisääminen teki lakkauksesta lopulta todella paljon peittävämmän ja käytännössä se ei enää kuultanut läpi ollenkaan.



Päälle leimasin nopeasti Konadin valkoisella ruusut Pueenin laatasta #80, vaikka ajattelin alunperin jättää ne pelkiltään. Olen viime aikoina tapellut eri valkoisten kanssa aikalailla, mutta tällä kertaa leimaaminen onnistui tosi hyvin ja kaikelta tappelulta vältyttiin!



Nämä oli tehty melkeinpä puolessa tunnissa, todella nopea, mutta sitäkin ihanampi lakkaus! Oma kamera on tosin pari päivää lainassa ja kuvat on otettu puhelimen kameralla, sillä vanhan pokkarin kanssa en meinannut pärjätä enää ollenkaan. Kuvissa siis on hieman toivomisen varaa, mutta toivottavasti niistä kuitenkin näkyy oleellisin :)

10 kommenttia:

  1. Upeat kynnet! Mä just tajusin, ettei mulla ole valkoista leimauslakkaa varastossa. Pitänee lähteä shoppaamaan :). Tuo leima on mieletön, kun se näyttää tavallaan kelluvan kynsien päällä. Herkkää ja kaunista <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Miulla noita valkoisia alkaa olla tosiaan jo aika monta, tuo Konad tosin alkaa jo vedellä vähän viimeisiään. Mikään niistä ei oo kyllä oikein toiminut toivomallani tavalla, vähän vaikeita selkeästi. Oon ennen tosin leimannu tosi vähän valkoisella, ni se ei oo ollu niin ongelma, mutta nyt on tullu käytettyä tosi monesti..

      Poista
  2. Nää on kyllä ihanan hempeät! En olisi arvannut puhelimella otetuiksi, jos et olisi sanonut! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Tuossa puhelimessa on ihan hyvä kamera, mutta en vaan oo tottunut sillä ottamaan kuvia, ni osoittautu hieman hankalaksi..

      Poista
  3. Nää on kyllä äärettömän kauniit ja tosiaan kivasti tuo leima on ehkä lakkakerrosten ansiosta noin kolmiuloitteisen oloinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ihastuin näihin ihan täysillä itsekin, vaikka näistä oli tarkotus tulla vaan ihan nopeat välikynnet, joilla ei niin väliä.. Joskus sitä vaan onnistuu yllättävällä hetkellä :D

      Poista
  4. Oh, onpa ne kauniit! Ihanan hempeä sävymaailma ja tuollaiset herkät ruusuleimat sopii tähän täydellisesti! Vau <3

    VastaaPoista
  5. Tosi kaunis lakkaus :)! Ei kyl uskois kuvia puhelimella otetuiks, on meinaa sen verran hyvä laatuset kuvat. Sul on joku superkamera puhelimes :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vanhalla puhelimella ei olis kyllä tarvinnu haaveillakaan kuvien ottamisesta, mutta iPhonessa on ihan hyvä kamera. Suurin ongelma vaan oli värit, kun ne ei ei halunneet näyttää tuolla ollenkaan oikealta, enkä keksinyt miten niistä olis saanu paremmat. Tosi paljon helpompi tuolla kyllä oli tarkentaa kuin tuolla pokkarilla siitä ei tullu mitään..

      Poista