torstai 5. helmikuuta 2015

Periwinkle In Time

Kyselin muutaman päivän takaisessa ostospostauksessa ehdotuksia seuraavaksi kynsille pääsevästä lakasta ja NailOxtail toivoi näkevänsä jonkun uusista KBShimmereistä kynsillä! Kolmesta uudesta KBShimmeristä kahta olin ehtinyt käyttää jo aiemmin, niinpä Periwinkle In Time oli käyttämättömänä helppo valinta.

Lakkasin Periwinklen alle ensin kerroksen China Glazen Fade Into HUE:ta täydellisen peittävyyden takaamiseksi ja lakkasin päälle vielä kaksi kerrosta Periwinkle In Timea. Todennäköisesti KBShimmer olisi jopa peittänyt kahdella kerroksella yksinäänkin. Se levittyi todella helposti glitterlakaksi ja glitterit nousivat hienosti kynnelle, edes pyöreitä glittereitä ei joutunut onkimaan yhtään vaan niitä tuli käytännössä jokaiselle kynnelle useampi.



Mieleeni oli jäänyt joskus aikoja sitten näkemäni kuva(en tosin yhtään muista kenen) matatusta Periwinkle In Timesta yksinkertaisilla leimoilla ja sitähän piti kokeilla. Tartuin Rican Whiteoutiin kokeilumielessä, sillä ensimmäisellä kokeilukerralla en saanut sitä jostain syystä toimimaan. Ehdin leimata(tapella) sen kanssa muutaman kynnen kohdalla tälläkin kertaa ja päädyin taas luovuttamaan. Sain kyllä kuviot nousemaan laatalta, mutta niiden siirtyminen kynnelle asti olikin asia aivan erikseen. Olen varmaankin yksinkertaisesti liian hidas todella nopeasti leimasimeen kuivahtavan kuvion kanssa. Pitää varmaankin seuraavalla kerralla kokeilla jonkun muun merkin laattoje kanssa, tähän asti testatut ovat olleet Pueenin laattoja kaikki. Nimettömän leimaa en jaksanut uusia, sillä muistelin, että tuollainen erivärinen leima aksenttikyntenä toimi ihanasti Emmankin kynsille, niin piti kokeilla. Loput kynnet leimasin jo aiemmin hyväksi havaitulla China Glazen sinisellä Scandalous Shenanigansilla. Senkin kanssa meinasi olla lopussa hieman ongelmia - ensimmäiset leimat nousivat aivan täydellisesti, mutta viimeisten kanssa sain taistella. Leimauslaattana käytin Pueenin SE02B:tä ja mattasin kynnet Essien Matte About You:lla. 


Pidin Periwinkle In Timesta ehdottomasti enemmän matattuna, kiiltäväpintaisena se on omaan mieleeni turhan levoton. Mattalakan lisäämisen jälkeen lakan glitterit jäävät kauniisti kimaltelemaan muuten kiillottomasti pinnasta. Kumpi näyttää paremmalta - matta vai kiiltävä?

19 kommenttia:

  1. Matta näyttää hyvältä ja nuo leimat ovat kyllä hienot :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällaisten lakkojen kanssa matta toimii! Kiitos!

      Poista
  2. On kyllä matattuna herkullinen ja leimattuna ihan tosi hieno! Oisko sen Rican kanssa niin että se kuivuu niin nopsaan, mulla toimi hyvin mutta aika näyttää mihin siitä on. Yhtäkaikki, nämä ovat onnistuneet vallan hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On :) Luulen tosiaan, että se on ihan vaan omasta hitaudestani kiinni, kun se kerran kaikilla muilla tuntuu toimivan. Oon sitä kuitenkin tässä nyt niin monta kertaa testannnut, että alan olla sitä mieltä, että se ei välttämättä miun käyttöön ole paras mahdollinen tapaus. Kiitoksia :)

      Poista
  3. Ihania kiekuroita! Ihanaa matattua glitteriä! Oikein kaunis lakkaus kertakaikkiaan.

    VastaaPoista
  4. Mun täytyy kyllä sanoa et mulle tuo mattaus ei näy näistä kuvista?! Johtuneeko näytöstä, mut voisin kuvitella et matattuna kivempi, sillä tykkään yleensä ottaen matatusta glitteristä :) Erittäin kauniit, ja erivärinen aksettikynsi sointuu mielestäni hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se voi olla, että se ei kovin hyvin tästä erottunut, mutta tuon alemman kuvan lakkaus oli tosiaan siis matattu. Nämä lakat on tosiaan monesti kauniimpia matattuina, alan olla vahvasti sitä mieltä. Kiitoksia!

      Poista
  5. mä kehitin kans kamalan fiksaation noihin KBShimmerin crelly-glittereihin kun näin kans kuvat parista matattuna... minä joka olen aina julistanut vihaavani crelly-glittereitä, huomaan yhtäkkiä himiöiväni noin puolta uudesta KBShimmerin kevätkokoelmasta... miten tässä näin kävi :D

    eli siis peukku multa mattaukselle ja itseasiassa tykkään hurjasti aksenttileimasta, ei oo liian silmiinpistävä mutta luo kivan kokonaisuuden kuitenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo miekään näille oikein lämmennyt muuten kuin ihan yksittäisille lakoille, ainakin rahat on säästyneet! Ihastelin kanssa niitä jossain blogissa, kiiltävinä eivät sytyttäneet ollenkaan, mutta mattana olisin voinut huolia vaikka kaikki. Yritän tässä kuitenkin pysyä vahvana ja olla tilaamatta, kun luulen, etten oikein kuitenkaan niitä osaisi käyttää..


      Kiitoksia, tuo leima oli kerrankin tuollainen ihan hyvin onnistunut vahinko, vaikka ei tosiaan ihan suunnitelmiin kuulunutkaan :D

      Poista
  6. Ihanat kynnet ja kaunis lakka. :)

    VastaaPoista
  7. On kyllä kauniit kynnet ^.^
    Matta uppoaa miuun enemmän ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Taisi olla enemmistön mielipide tuo tällä kertaa :)

      Poista
  8. Vautsi, tosi ihanat kynnet! Mattana näyttää omaan silmään erityisen ihanalta :)

    VastaaPoista