torstai 9. huhtikuuta 2015

Ensimmäinen Foxy Paws uunista ulos

Mi Nailsille rantautui tällä viikolla uusi lakkamerkki, Foxy Paws, myyntiin. Mirva lähetti tännekin pari lakkaa kokeiluun ja tänään niistä nähdään ensimmäinen, Let It Go

Let It Go yllätti minut jo tikulla positiivisesti, se vaikutti todella hyvin peittävältä, vaikkakin hieman paksulta. Totesin, että se olisi erittäin todennäköisesti peittänyt kevyesti kahdella kerroksella, mutta halusin silti lakata sitä vain yhden kerroksen creme päälle. Sopivan sävyistä lakkaa pohjalle ei ollut löytyä, mutta Essien Rock The Boat oli tarpeeksi lähellä, eikä sävyllä oikeastaan edes ollut väliä. Jo yhdellä Let It Go kerroksella kynnelle tuli oikein hyvä määrä glitteriä kynnelle ja Rock The Boatin sävy peittyi täysin. Ainoa moite siinä on jo aiemmin mainittu paksuus, glitteriä on lakka pohjassa sen verran paljon, että lakka on melko paksua ja hieman hankalaa lakata tasaisena kerroksena kynnelle. Mielenkiinnosta tätä kyllä pitää testata myöhemmin yksinään kynsille kahdella kerroksella.


Ensimmäisenä ajatuksena oli leimata Let It Go'n päälle valkoisella, mutta totesin tehneeni saman KBShimmerin Periwinkle In Timen kanssa, enkä halunnut sentään toistaa samaa tämän kanssa. Lopulta Foxy Paws jäi joka toiselle kynnelle ja lopuille OPIn Keeping Suzi at Bay, jonka päälle leimasin valkoisella. Olisin halunnut leimoista vaaleansiniset, mutta en tietenkään omistanu sopivan väristä leimaavaa lakkaa. Toisaalta valkoinen leimaus sopi kynsille kohtuullisesti ja tulipahan kynsille jotain muutakin sävyä kuin sininen. Leima on MoYou Londonin Pro 02 -laatasta Pueenin valkoisella leimauslakalla leimattuna.


Ensimmäinen kokemus Foxy Pawsista oli ehdottomasti positiivinen, olen aivan rakastunut muutenki erilaisiin vaaleansinisiin lakkoihin, eikä tämä tosiaankaan tehnyt poikkeusta. Parin vielä kokeilemattoman lakan kokeilemista odoton jo malttamattomana. Lakat ovat tosiaan tällä hetkellä tilattavissa Mi Nailsilta.

2 kommenttia:

  1. Mä oon tykännyt kaikista kolmesta mitä oon ehtinyt kokeilla. Tosin mulla vaan on ollut noita holoja eikä glittereitä. Vielä kun sen viimeisenkin puuttuvan saisi kätösiin niin sitten on hyvä! :D Tosi kauniit kynnet, vaaleansininen on kyllä sun väri. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie en oo noita paria muuta vielä ehtiny testaamaan, pakko olis saada kynsille <3 ainakin ne näyttää tikulla tosi ihanilta <3 Kiitos! Tuo sininen on miulle muutenkin ihan hassu väri, kun en oo niistä koskaan ennen välittänyt, mutta nyt haluan kaiken sinisenä. Tuo oli sävynä ainakin todella sievä :)

      Poista