tiistai 4. marraskuuta 2014

Yksinkertaista mutta kaunista

Toinen omistamistani Dance Legend -lakoista on upea vihertävän turkoosi hololakka, Holy Diver. Lakka tuli hankittua hieman hassuna vuodenaikana, mutta siitäkin huolimatta se oli saatava kynsille heti. Holy Diver peitti ja levittyi oikein hyvin, mutta sitä piti ottaa siveltimeen todella varovasti, muuten lakka lähti valumaan ikävästi kynsinauhoille. Oikeastaan vasta aivan loppuvaiheessa opin lakkaamaan sillä oikealla tavalla. Lakkasin Holy Diveria varmuuden vuoksi kolmannen kerroksen, vaikka kaksikin olisi saattanut riittää. Lakka kuitenkin kuivui todella nopeasti!


Hololakkoja on mielestäni aina hieman vaikea koristella, mutta tällä kertaa olin jo lakan saadessani päättänyt leimata Holy Diverin päälle mustalla. Leimaamiseen käytin MoYoun Pro 07-laattaa ja leimasin siitä ruusukuviot kynsille. Olen kokeillut eri mustia lakkoja leimaamisen ja tällä kertaa käytin vanhaa Wild & Mildin Bellie Upia, joka alkaa lakkaamiseen olla jo liian paksua, mutta leimaamiseen se osoittautui loistavaksi. Kaikessa yksinkertaisuudessaan näistä kynsistä tuli todella mieluisat ja Holy Diver näytti yksinkertaisten koristeluiden alla aivan upealta.

Holy Diver näytti sellaisenaankin todella kauniilta.

Tilasin vihdoin itselleni kuvaukseen avuksi lightboxin eBaysta. Nämä kuvat on otettu siinä ja pientä harjoitteluahan tuon käyttö vielä vaatii. En ole saanut kameran asetuksia vielä sellaisiksi kuin haluan. Muutoin se kyllä vaikuttaa oikein lupaavalta apuvälineeltä. Miltäs kuvat näyttävät teidän silmiinne?

26 kommenttia:

  1. Hyvät kuvat oot saanu ja todella kauniit on nämä kynnet! Aivan mahtavan värinen tuo lakka! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllättävän helposti onnistu kyllä kuvien otto tuon boxin kanssa. Kiitos!

      Poista
  2. Tuo on kyllä ihan mielettömän kaunis lakka! Ja nuo leimatkin sopii näihin kuin nakutettu. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on <3 Jotenkin miulle oli alusta asti selvää, että halusin leimata näihin tuollaiset mustat leimat ja kerrankin visio toteutui tosi hyvin!

      Poista
  3. Upea lakka ja upea lakkaus! <3
    Kuvat näyttää hyviltä...

    VastaaPoista
  4. Kauniit kuvat ja kynnet! Kyllä lightbox auttaa tosi paljon, vaikka käsi onkin ihan kamala tunkea sinne outoihin asentoihin :). Olen muuten huomannut tuon saman muidenkin DaLejen kanssa. Saa olla tarkkana, ettei valahda kynsinauhoille. Hirveätä sotkua oli ennenkuin tajus miten pitää lakata :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se on just ollu se ongelma siinä, jotenkin en meinaa saada sitä kättä millään niin, että se näyttäis kuvassa järkevältä. Ehkä mie vielä opin :) Se on varmaan niiden joku ominaisuus, ei mikään ongelma kunhan sen vaan tajuaa.

      Poista
  5. Tahtoo tuon lakan!! Niin kauniit kynnet muutenkin <3

    VastaaPoista
  6. Mä tarviiiiin tuon lakan, tarviin tarviin <3

    VastaaPoista
  7. Tosi ihanat kynnet! Mä lakkasin Holy Diverillä ja mustalla kans just :D Mulla ei valunu kynsinauhoille yhtään, mut jäi tosi helposti kaljuja kohtia lakkaan ja kuivuki hitaasti :o Se oli tosi kauan sellane ihan tahmee. Onkoha mun omas jotain vikaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Aika jännä juttu, jäin nyt miettii, että näinköhän oon selittäny jotain puuta heinää, mutta kyl se muistaakseni kuivu tosi nopeesti, kun melkein samantien aloin leimaamaan tuon päälle eikä ollu mitään ongelmia. Vähän se ehkä holoille tyypilliseen tapaan oli herkkä kaljuuntumaan, mutta ei todellakaan sitäkään pahasti.

      Poista
  8. Ihana, ihana, ihana lakka ja aivan ihanat kynnet koristeltunakin. Tykkään! <3

    VastaaPoista
  9. Oi vitsi miten kaunis lakka! Ja koristelut sopii siihen hyvin :) kuvat näyttävät ainakin minun silmiini hyviltä :)

    VastaaPoista