sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Kynnet työhaastatteluun

Edellisten tummien kynsien jälkeen piti saada jotain melko yksinkertaista ja rauhallista kynsille työhaastatteluun. Essien Urban Jungle tuntui sopivan neutraalilta, mutta kauniilta sävyltä näille kriteereille. Osalla kynsistä on Urban Junglea kaksi kerrosta, osalla kolme. Olen onnistunut viime aikoina tuhrimaan kynteni hyvin taitavasti niiden ollessa märkinä ja näin kävi nytkin, minkä vuoksi kolmas kerros oli lisättävä.

Erityisesti näissä kynsissä näkyy noiden MoYou Londonin Kaleidoscope-laattojen aiheuttamat hankaluudet minulle. Jotenkin niiden keskittäminen kynnelle tuntuu aivan ylivoimaisen vaikealta. Toiseksi ongelmaksi tällä kertaa tuntui aiheutuvan leimojen koko. Erityisesti pikkusormen kynnellä kuvio jää hieman mitättömän näköiseksi noin kapealla kynnellä. Toisaalta merkin pienemmillä kuvioilla olevat laatat tuskin riittävät muille kynsille. Leimat tosiaan menivät vähän sinne päin, mutta niiden uusimiseenkaan ei aikaa ollut. 



En halunnut kynsiä kuitenkaan jättää aivan neutraaleiksi, niinpä nimettömän ja peukun kynnet saivat hieman säihkettä OPIn Muppets World Tourin muodossa. Lakkasin alle kaksi kerrosta Ginan valkoista ja päälle pari kerrosta MWT:a.

Täysin tyytyväinen en näihin tosiaan ollut, mutta toisaalta ne soveltuivat tarkoitukseensa oikein hyvin. Itse työhaastattelu tosin menikin sitten vähän huonommin, mutta olipahan ainakin kynnet laitettuina!

22 kommenttia:

  1. Tosi kauniit. :)
    Pitäiskö itsekin hankkia tuo Muppets World Tour...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) on se ehdottomasti hankkimisen arvoinen, vaatii tosin vähän kerrostamista.

      Poista
  2. Ihanan raikkaat ja rauhalliset, Kaleidoscope-leimat näyttävät minun silmääni oikein hyvältä :)

    VastaaPoista
  3. Kaunis ja hillitty lakkaus. Tykkään!

    VastaaPoista
  4. Kauniit :) Mä menin vaaleenpunasilla holokynsillä työhaastatteluun, pakko oli jotai näkyvyyttä saada, koska olin maininnu bloggaavani kynsistä. Loppuviimein bloggaus katsottiin eduksi ja sain työpaikan, vaikka hölötinki iha liikaa :) Tsemppiä työnhakuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ois kai tuonnekin voinut laittaa jotain vähän räväkämpää, mutta jotenkin en sit osannu. Mahtavaa, että oot omasta blogista päässy tuolla tavalla "hyötymään".

      Poista
  5. Oi nää on ihan tajuttoman kivat!

    VastaaPoista
  6. Hillityn kauniit lakkaukset, oikein passelit työhaastatteluun :) laitoin just eilen tilaukseen tuon MWT lakan, olen niin pitkään sitä jo muiden blogeista kuolannut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Näistä tuli kyllä tarkoitukseensa ihan sopivat :) MWT on ihana, oon sitä jo monesti käyttänyt ja varmasti tulee käytettyä!

      Poista
  7. Harmi, ettei työhaastattelu sujunut niinkuin olisit toivonut :/ Kynnet ovat kyllä upeat! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! oikeaestaan tuo haastattelukin oli jo ihan hyvää kokemusta, vaikka ei paikkaa tullutkaan. Eiköhän tässä vielä jotain ilmaannu :)

      Poista
  8. Tyylikkäät ja rauhalliset kynnet, tykkään! Ja kauniit nuo leimat - ei se mun mielestä haittaa, että kuviota näkyy vähän eri verran eri kynsillä. Kiva, että tänne sun blogiin eksyin, sulla oli kivan näköisiä lakkauksia muutenkin. Sait musta uuden lukijan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ei se tosiaan sit lopultakaan niin häirinny, ainakaan niin paljon että olisin jaksanu uudestaan alkaa tekemään :) kiva juttu, että löysit tänne! Toivottavasti viihdyt :)

      Poista
  9. Oi että, aivan ihanat! Huurteiset ja talviset ja ah!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! En oikeastaan ajatellutkaan, että nää olis kovin talviset, mutta näin tarkemmin ajatellen, onhan ne sitäkin.. :)

      Poista
  10. Nämä on tosi kivat! Oon itse viime aikoina ihastunut ihan kympillä kaikkiin tällaisiin "hienostuneisiin" ja "hillittyihin" lakkauksiin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuollaiset lakkaukset on siitä niin loistavia, kun ne kuitenkin sopii ihan mihin vaan tilanteeseen.. Oon muutenkin nyt jotenkin ihastunut kaikkeen tosi yksinkerteiseen, voisin olla melkeinpä yksivärisilläkin kynsillä, mikä on kyllä aika poikkeuksellista!

      Poista