lauantai 15. marraskuuta 2014

OPI DS Extravagance

OPIn DS Extravagance on niitä sellainen lakka, jota olen varmaan kolmisen vuotta ihaillut blogeissa ja se on käynyt jo useaan otteeseen ostoskorissa. Kuitenkin olen sen aina jättänyt hankkimatta. Ehkä oli jo aikakin se siis hankkia! 



Laadultaan DS Extravagance oli mainio - levittyi hyvin, eikä valunut kynsinauhoille, juuri niin hyvä lakka kuin olin lukenut. En halunnut peittää lakkaa liikaa, niinpä lisäsin yksinkertaiset kukkasiirtokuvat kynsille. Siirtokuvat olivat mukavaa vaihtelua pitkästä aikaa, niitä tulee käytettyä ehdottomasti liian harvoin. 


 DS Extravagance on kyllä kaunis kuin mikä, mutta jostain syystä se ei siitäkään huolimatta herätä minussa mitään suurempaa ihastusta. Ehdottomasti se saa jäädä kokoelmaani ja pääsee uudelleenkin kynsille, mutta ihan lempilakkojen kastiin se ei kapua. Ehkä pitää lakata sillä uudelleen aurinkoisella ilmalla niin, että lakan holoefekti pääsee oikeuksiinsa. 

8 kommenttia:

  1. Mulla oli sama tunne tän lakan kanssa. Kuolattava muiden kynsillä mutta omille kun lakkasi niin luokkaa ihan kiva. Tosiaan sitä aurinkoa taitaa kaivata.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä testata vähän aurinkoisemmalla kelillä uudelleen.. Siihen tosin voi hetki vierähtää, vieläköhän tän muistaa enää siinä vaiheessa :D

      Poista
  2. Kaunis lakka! Koristeet passaa ihanasti tohon...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Oli väritykseltään aika kivat noi siirtokuvat, just passelit tuohon lakkaan.

      Poista
  3. Musta tää on niin ihana lakka, etten itse oikein ikinä raaski koristella tätä :D Mutta noi kukat sopii tosi nätisti ton lakan kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, jotenkin holot on yleensäkin vähän hankalia tuon koristelun suhteen, kun ei niitä meinaa raaskia koristella. Kiitoos!

      Poista
  4. Munkin mielesta taa nayttaa muilla aina i-ha-nal-ta, niinkuin nyt sunkin, mutta omilla kynsilla.. ei mitaan. Kummallinen lakka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää taitaa olla vähän yleisempikin ilmiö siis! Ehkä tälle on muodostunu sellaiset ennakko odotukset joka paikasta, että ne ei sit lopulta ihan täyty kuitenkaan..

      Poista