lauantai 8. marraskuuta 2014

Musta ja hopea ne yhteen sopii

Ostin Latviasta OPIn 4 In The Morning -satiinilakan ja yritin keksiä vaikka mitä lakkoja, joihin sen yhdistää. Luonnollinen valinta sitten lopulta oli toinen opin satiinipintainen lakka, This Gown Need a Crown. 

4 In The Morning oli koostumukseltaan aivan erilainen kuin olin odottanut. Käytännössä kaikki satiini- ja mattalakat ovat yleensä melko paksuja, mutta tämä olikin melkoisen ohutta. Se kuitenkin peitti kahdella helpolla kerroksella, eikä tuottanut muutenkaan ongelmia. Myös This Gown Needs a Crown peitti kahdella kerroksella, ainakin suunnilleen ;)



Tuntuu, että viime aikoina en ole oikein muuta tehnytkään kuin leimannut, niinpä jotain muuta oli keksittävä, vaikka hopeiset leimat olisivat nytkin houkutelleet. Sain päähäni yrittää jotain Marimekon unikkojen tyylistä - eihän näistä nyt tullut mitään niiden näköistäkään! Tein kukista alunperinkin vähän turhan suuria, eikä niitä meinannut mahtua kynnelle kahtakaan kunnolla. No ihan veikeän näköiset kukat kynsille kuitenkin tuli väsättyä! 



Olisin halunnut jättää kynnet ehdottomasti satiinipinnalle, mutta epäilin niiden kuivumista aika vahvasti ja kuvien ottamisen jälkeen lisäsin vielä kerroksen päällyslakkaa. Eivätkä lakat kyllä näyttäneet hullummpilta myöskään kiiltäväpintaisina. 


Vaikka koristeluista nyt ei varsinaisesti tullutkaan sellaiset kuin oli tarkoitus, ei se haitannut. Ainakin käytetyt lakat sopivat yhteen paremmin kuin hyvin!

14 kommenttia:

  1. Niinhän ne sopii :) Kukkasetkin on tosi hienot!

    VastaaPoista
  2. Nätit!
    Unikkokuosi on kyl vähän kinkkinen, ite kans yrittäny saada sitä kynsille mut ei oo ollu sinne päinkään.. Näennäisen simppeli mut se muoto niissä on jotenki niin hassu ettei sitä osaa tehä :D (Oonkohan tulossa vanhaks ku ennen en sietäny koko kuosia ollenkaan :D )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se on vähän hassu malliltaan tuo kukka, ei oo helppoo, ei. Miulla on kanssa vähän sama, en tosin ehkä vieläkään sitä oikein muualle vois meillä kuvitella, mutta kynsillä ajatuksena ihan jees.

      Poista
  3. Todella hyvä parivaljakko ja nätit on kukkaset! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo lakat oli kyllä aika varma valinta! Kiitos :)

      Poista
  4. Nätti lakkaushan tuosta tuli, lakat ovat ihania yhdessä :) Muutenkin vissiin menossa joku satiini/mattavillitys, vielä kun saisi sellaista omille kynsille asti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jonkun verran noita satiineja tosiaan on tainnu olla, mie oon ainakin tuota mattalakkaa käyttänyt viime kuukausina paljon enemmän kuin koskaan aiemmin.

      Poista
  5. Tyylikkäät! Tykkään noista kukista kovasti...

    VastaaPoista
  6. Nämä on todella kauniit lakkaukset ^.^

    VastaaPoista