torstai 13. marraskuuta 2014

Simppeli neonranskis


Color Clubin Peace, Love & Polish pääsi edellisellä kerralla vain muutamalle kynnelle kukkasten muodossa. Tälläkään kertaa en sitä koko kynnelle asti saanut, mutta pääsipä se sentään edes pääosaan lakkauksessa. Ranskalaisen pohjalle lakkasin ensin kerroksen Essien Sugar Daddya - jostain syystä kynsissä on tällä hetkellä ihmeen vähän värjäytymiä ja ihan siitä ilosta oli pakko tehdä ranskis. Ranskiksen tein vapaalla kädellä Peace, Love & Polishia käyttäen.


Sellaisenaan ranskis näytti hieman orvolta, niinpä siihen oli keksittävä jotain lisää. Päädyin ensin rajaamaan sen mustilla pilkuilla, lakkana OPIn 4 In The Morning. Yritin vielä tämän jälkeen maalailla kynsille jotain mustalla koristelulakalla, mutta lopputulos oli aikamoinen katastrofi ja jäi ikuistamatta kameralle. Olisi selkeästi pitänyt lopettaa ajoissa, sillä kuvassa näkyvät kynnet vaikkakin yksinkertaiset, olivat vielä ihan suloiset. 

8 kommenttia:

  1. Kauniit kynnet! Mulla on toi sama syndrooma, etten osaa lopettaa ajoissa. Olisikin hyvä ottaa kuvia joka välissä ja järjestää mielipidekilpailu "missä kohtaa olisi pitänyt lyödä hanskat tiskiin?".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Miunkin piti tää tosiaan lopettaa tähän, sen takia otin kuvat ja kaikki siinä, mutta sain jonkun ihmeen päähänpiston alkaa säätämään lisää, ei ehkä olis kannattanut. Tuo mielipidekilpailuhan kuulostaa ihan suunnitelmalta :D

      Poista
  2. Pirtsakka ranksis, tykkään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo lakka on itsessään niiin ihanan pirtsakka, että ei sillä saa mitään muuta aikaan! Kiitos!

      Poista