tiistai 25. marraskuuta 2014

Ihan vinoutuneet kynnet

Tämänkertaiset kynnet ovat täydellinen esimerkki siitä, kuinka suunnitelma muuttuu aivan täysin alkuperäisestä. En itse asiassa edes oikeastaan muista, mitä minun oli näille tarkoitus alunperin tehdä, mutta pohjavärin kynsille saatuani, se ei tuntunut enää ollenkaan sopivalta ja piti vain soveltaa jotain.

Lakkasin pohjalle kaksi kerrosta China Glazen viime kesän kokoelmasta olevaa Wait 'n Sea -lakkaa, joka osoittautui jo tikulle lakatessa pienoiseksi yllätykseksi. Olin lukenut lakan olevan creme(en tosin kovin monesta paikasta vaivautunut tutkimaan, oli vähän heräteostos), mutta todellisuudessa lakka oli mielestäni enemmän jelly. Tai ehkä tämä nyt sitten on crelly. Joka tapauksessa lakka levittyi ihan nätisti, mutta oli vielä kahden kerroksen jälkeen hieman läpikuultavan oloinen, mutta uskomattoman mehukkaan näköinen. Harkitsin jopa hetkellisestä glittersandwichin tekemistä tällä, mutta luovuin ajatuksesta.


Olen itsepäisesti päättänyt opetella tekemään koristeluita enemmän vapaalla kädellä ja vaikka näistäkin kynsistä oli vinyylien avulla tullut ehdottomasti siistimmät, halusin kokeilla raitojen tekemistä ohuen siveltimen avulla. Eivät nuo raitani tosiaan täydelliset ole, mutta hyvää harjoitusta ne silti olivat. Raitojen tekemiseen käyttämäni lakat olivat Essie Licorice ja Beyond Cozy sekä Kikon 344. Mustien raitojen tekemiseen olisin käyttänyt mustaa koristelulakkaa, mutta se oli kokenut täydellisen kuoleman ja käyttökelvoton.

Ehkä seuraavalla kerralla voisin kokeilla jotain vastaavaa niiden vinyylien avulla, jotenkin luulen, että lopputuloksesta tulisi aika paljon siistimpi :D

8 kommenttia:

  1. Tosi kauniit kynnet! :) Tällaisessa manikyyrissä ei edes haittaa, että viivat eivät ole aivan täydellisiä, vaan ne tuovat lakkaukseen syvyyttä käsintehdyllä vaikutelmalla. Mä itseasiassa tykkään enemmän tällaisista kuin vinyyleillä tehdyistä, kun ovat enemmän elävän näköiset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuotakin pitäis vaan vähän harjoitella ja olla tyytyväinen lopputulokseen, omaan silmäänhän se yleensä muutenkin huonoimmalta näyttää..

      Poista
  2. Ihanat kynnet ja upean väriset sellaiset. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Värit näissä oli kyllä kohdallaan, viihdyn niiin hyvin turkoosin eri sävyissä!

      Poista
  3. Musta nää on just hyvät näin. Upeat!

    VastaaPoista
  4. Tosi hyvin onnistuneet raidat on! :) Kauniit!

    VastaaPoista