torstai 6. marraskuuta 2014

Winter Affair

Color Clubin Winter Affairia olen käyttänyt viimeksi muistaakseni lähemmäs pari vuotta sitten talvella. Nyt kuitenkin olen kuitenkin ihastunut aivan uudella tavalla ja Winter Affair oli saatava jälleen kynsille. Halusin ehdottomasti päästä kokeilemaan China Glazen 2030:aa leimaamisessa, joten kultaista oli saatava kynsille Winter Affairin kanssa. 

Winter Affairia on kaksi helppoa kerrosta pikkurillin, nimettömän ja peukalon kynsissä. Nyt kun sain tämän kynsilleni, en ymmärrä miten se on voinut jäädä käyttämättä! Muille kynsille lakkasin Pretty Seriousin Dimension X -tekstuurilakkaa, joka on ehdottomasti kultaisten tekstuurien aatelia. Valoa vasten Dimension X kuultaa vielä hieman läpi kahden kerroksen jälkeen, mutta normaali valaistuksessa siitä ei ole haittaa. 


Leimasin nimettömän kynnelle kultaisella ja keskisormelle Winter Affairilla tekstikuviot MoYou Londonin Pro XL 07 -laatasta. Winter Affair leimasi yllättäen myös ihan kohtuullisesti ainakin näin vaalean lakan päälle. Päällystin pari niittiä käyttämilläni lakoilla ja lisäsin ne vielä kynsille. 



Vähän sain niittien päällä ollutta väriä leviämään päällyslakkaa levittäessäni, mutta muuten kynsistä tuli oikein mieluisat!

16 kommenttia:

  1. Kiva yhdistelmä :) täytyy päästä kokeilemaan tota WA!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Alunperin oli tarkotus kokeilla jotain ihan muuta, mutta onneks tajusin laittaa nää kynsille :)

      Poista
  2. Väriyhdistelmä on kyllä ihan täydellinen! Ihanat! :)

    VastaaPoista
  3. Ihanat, tykkään sävyistä ja noista koristeluista! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Yksinkertainen toimi tälläkin kertaa aika kivasti :)

      Poista
  4. I h a n a t. Ei lisättävää:)

    VastaaPoista
  5. Älyttömän kauniit!
    Miten en oo ikinä tajunnu lakata vääränvärisiä niittejä? Kiitti vinkistä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joskus aikoja sitten oon nähny noin tehtävän ja jostain se sit siinä lakatessa tuli mieleen, kun kynnet tuntu vielä jotain kaipaavan.. Olin vaan vähän turhan hätäinen, noiden varmaan kannattais antaa kuivua kunnolla, mutta kun halusin ne kynsille HETI!

      Poista
  6. Nämä on kyllä aivan älyttömän ihanat! ♡

    VastaaPoista