tiistai 18. marraskuuta 2014

All Sparks

Ostin Facebookin kynsikirppikseltä muutaman lakan viime viikolla ja niitä tikuttaessani sain päähäni yhdistää kaksi näistä lakoista yhteen lakkaukseen. Lakkasin nimettömät ja peukut Zoyan Stormilla, johon ihastuin Sinneyn kynsillä muutama viikko sitten. En ollut oikeastaan koko lakkaa aiemmin noteerannut, harvemmin noin tummia lakkoja on tullut kuitenkaan käytettyä. Nyt se kuitenkin sattui sopivasti kohdalle ja oli pakko kotiuttaa. Stormia kynsillä kolme kerrosta.



Toinen paketista kuoriutunut lakka oli Cadillacquerin All Sparks, joka on valtavan suloinen vaaleanpunainen hololakka. Sitä on kynsillä kaksi kerrosta, joskin kolmas ei olisi ollut pahitteeksi. Kahdella kerroksella lopputulos oli kuitenkin tasainen ja peittävä, jos ei valoa vasten lähde tiiraamaan liian tarkasti. Lakkasin kynnet vakaana aikomuksenani leimata niiden päälle jotain. Selailin päivän mittaan kuitenkin YouTubea ja törmäsin tähän Lucy's Stashin videoon ja päätin testata kyseistä kuviota omille kynsilleni. Varmastikin helpompi vaihtoehto olisi ollut tehdä kuvio mustalla akryylimaalilla, mutta halusin kuvioon Stormin upean kimalluksen. Maalaamiseen käytin Stormia ja ohutta sivellintä. 


Odotukseni näiden kynsien onnistumiselle eivät olleet kovinkaan korkealla ja varsinkin näihin olemattomiin oletuksiin suhteutettuna näistä tuli suorastaan tosi hyvät! Ei toki missään tapauksessa täydelliset, mutta oikein käsinmaalaamisharjoitusta ehdottomasti :)

19 kommenttia:

  1. Siis what! Maalasitko sä nämä vapaalla kädellä? Mielettömän hienot :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, selkeesti iski joku hetkellinen mielenhäiriö ja otin pienen projektin :D Kiitoksia!

      Poista
  2. Oho, mä luulin noiden olevan leimatut :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, ehkä suurin kohteliasuus, mitä voi saada :)

      Poista
  3. Mä luulin kans et oot leimannut noi kuviot :o Vau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niistä tuli myönnettäköön ihmeen siistit, kun vaan jaksais vähän useammin noin pikkutarkkoja juttuja tehdä..

      Poista
  4. Voi että kun oot taitava! Upeat kuviot :o <3

    VastaaPoista
  5. Tosi nätit on! Hyvä väriyhdistelmä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Noi sattu tosi kivasti yhteen, heti kun ne paketista kuoriutuivat ulos, tiesin että ne piti saada yhdessä kynsille.

      Poista
  6. Näähän on upeat! Joo, ja leimoiksi luulin minäkin :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, kyllä ne sit tais onnistua aika kivasti, jos niitä on jo useampi leimoiksi erehtynyt luulemaan! Kiitos Heidi!

      Poista
  7. Ihan taydesta olis menny leimauksista taallakin, vautsi! Mulla ei todellakaan kestais hermorakenne, saatika hienomotoriikka. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) oon aina itsekin välillä ihan yllättyny noista hermoistani, ne riittää kaikkeen tällaseen ihan uskomattoman hyvin..

      Poista