torstai 20. marraskuuta 2014

Orly Fowl Play

Nyt kynsillä nähtävä lakka on sellainen, jonka olen jo useaan otteeseen ollut laittamassa myyntiin, mutta joku on kuitenkin saanut sen säilyttämään ja hyvä niin. Joku näissä tummissa lakoissa nimittäin on tällä hetkellä, mikä miellyttää. 

Orlyn Fowl Play on todella moniulotteinen lakka, josta löytyy vähän kaikkea: tumman violetilla pohjalla on ainakin oranssiin ja vihreään taittavia flakiehippusia, sinertävää shimmeriä sekä harvakseltaan olevia suurempia sinisiä hippusia. Lakkasin Fowl Playn alle kerroksen OPIn Skating On Thin Ice-Landia, sillä muistelin Fowl Playn peittävän hieman huonosti, minkä jälkeen lisäsin vielä kaksi kerrosta Fowl Playta. Lakka on koostumukseltaan melko paksua.


Osittain tämän lakan käytön vähäisyys on johtunut siitä, että en yksinkertaisesti osaa koristella tällaisia sävyjä oikein mitenkään. Tällä kertaa jätin lakan ihan suosiolla alkuun koristelematta. Hieman ennen lakkauksen poistoa halusin kuitenkin kokeilla, miltä kultaiset leimat näyttäisivät tämän kanssa ja halusin harjoitella uudella MoYou Londonin laatalla leimaamista. Leimasin Kaleidoscope 06 -laatasta kuvion China Glazen 2030-lakalla. Ihastuin ihan täysillä noihin Kalaidoscope-laattoihin, kun näin ne ensimmäisen kerran ja onhan ne todella kauniita. Niillä leimaaminen on kuitenkin osoittautunut hieman hankalaksi, sillä tuollaiset pyöreät kuviot pitäisi saada kohdistettua kunnolla, jotta ne näyttäsivät hyvältä. Tämähän ei meikäläisen taidoilla sitten oikein meinaakaan onnistua. 


Pitää ehdottomasti ottaa tavoitteeksi lakat Fowl Playlla vielä uudelleen, onhan se sittenkin todella kaunis.

2 kommenttia: