perjantai 17. heinäkuuta 2015

Glam Polish love

Sorruin vihdoin tilaamaan ensimmäisen Glam Polish -lakkani ja ensimmäisellä piti ehdottomasti heti lakata. Kynnet olivat kasvaneet sen verran hurjasti, että lyhentäminen oli aivan väistämätöntä ja lyhensinkin sitten kerralla ihan kunnolla. On alkanut jo melkeinpä muodostua perinteeksi tehdä jonkinlainen ranskisvariaatio kynsille lyhentämisen jälkeen ja niin tälläkin kertaa. 

Uusista Glam Polisheista halusin ensimmäisenä kynsille valikoitui Charmed, upea roosanvärinen lakka Cast A Spell III -kokoelmasta. Ihan perinteistä ranskalaista kärkeä en halunnut tehdä, vaan tein meikkisienen avulla kärkiin liu'un. Pohjalla on kerros Essien Sugar Daddya. Toinen kerros olisi ehkä ollut tarpeen, mutta peitti tuo yksikin hieman kynsien keltaisuutta. 


Halusin koristella kynnet vielä jotenkin ja siirtokuvien joukosta löytyi väriltään juuri sopivat BlueSean siirtokuvat.  Ennen siirtokuvien lisäämistä en ollut aivan varma näistä, mutta niiden lisäämisen jälkeen kynnet toimivat huomattavasti paremmin. 


Ensimmäinen Glam Polish oli ainakin todella kaunis, enkä malta odottaa, että saan niitä lisää kynsille. Niitä siis tullaan varmasti näkemään seuraavien viikkojen aikana. Muutankin kokeiltavaa tosin olisi ihan reilusti. Kynsi-innostus oli kuukausien ajan hieman kateissa, mutta on onneksi vihdoin alkanut löytyä!

25 kommenttia:

  1. Nää on niin hemppikset :). Mullakin on vihdoin pari Glamin lakkaa, mutten olen vielä raaskinut lakata niillä. MIkähän siinäkin on? Mä tykkään sun kynsistä just tämän pituisena. Todella kauniit <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja jotenkin sitä tuollasilla erityisen hienoille lakoille asettaa myös kauheat odotukset, pitäis muka keksiä jotain aivan erityisen hienoa ja meinaa senkin takia vaan käyttäminen venyä. Tää olis varmaan miun kynsille just se ihanteellinen pituus, korkeintaan millin-pari pidemmät vielä menee.

      Poista
  2. Iiik.... miten ihanat ! Upea lakka toi Charmed, niin kuin kaikki Glam Polishin lakat :D harmikseni en omista vielä ensimmäistäkään :/ Tää lyhempi kynsimalli mielyttää mun silmää enempi :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pitkään pyristelin näiden hankkimista vastaan, mutta sorruin sit kuitenkin. Tuskinpa nämä viimeisiksi myöskään jää, aika vakuuttavia ovat olleet! Mie aina vasta lyhentäessäni muistan, miten paljon kivemmat lyhyet oikeesti on, vaatii vaan hetken totuttelun. Oon vaan niin hullun laiska viilaaja, että ne pääsee ärsyttävästi venähtämään, jos vaikka tällä kertaa yrittäisin panostaa ja pitää nämä vähän maltillisemmassa mitassa.

      Poista
  3. Oi ihanat <3 niin keijukaismaiset

    VastaaPoista
  4. Kauniit on lakkaukset sinunkin Glamillasi.. oikein ihana kesäranskis!! :)

    VastaaPoista
  5. miten ihanat!! Ihan hurjan nätit!

    VastaaPoista
  6. Upeat! Ihanan herkkä glitterliuku ja noi kukat sopii tuohon kuin nenä päähän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Löyty kyllä aika osuva hhdistelmä näistä :)

      Poista
  7. Todella kaunis ranskis! Lakka on upea ja siirtokuvat sopii siihen tosi hyvin :)

    VastaaPoista