tiistai 9. kesäkuuta 2015

Uusintaotos eri koristeluilla

Jostain syystä keksi tuossa eräänä iltana tehdä uudelleen kynsille käytännössä samoilla väreillä, jotka esiintyivät yhdessä suosikkilakkauksessani viime vuonna. Käyttämäni värit olivat kaikki OPIa; I Just Can't Copea-cabana, Toucan So It If You Try, Sorry I'm Fizzy Today sekä Casino Royale. Vain käyttämäni keltainen oli eri kuin viime kerralla. 

Liukuvärin pohjalle lakkasin kerroksen Ginan valkoista lakkaa ja itse liu'un tein kostutetulla meikkisienellä. Tämä oli ensimmäinen kerta kun jaksoin kostuttaa meikkisienen, aiemminkin se on ollut tosin mielessä, mutta en ole jaksanut kävellä vesihanalle asti sitä tekemään. Lopputuloksen kannalta kostuttamisella ei mielestäni ollut merkittävää vaikutusta, mutta lakkaa kului ehkä vähemmän, sillä sitä ei imeytynyt sieneen aivan yhtä paljon kuin kostuttamattomaan.



Koristeluista halusin tehdä kuitenkin aivan erilaiset ja mustat leimaukset olivat alusta asti selvä valinta. Leimauksissa on käytetty Born Pretty Storesta testiin saatua BP-21-laattaa, joka leimasi aivan täydellisesti. Laatan kuviot ovat mukavan suuret, varmasti mahtuvat isommallekin kynnelle. Koodilla EMAK31 saat koko BPS:n valikoimasta 10% alennuksen.


Näillä päädyin lopulta juhlimaan myös häitä lauantaina, vaikka se ei tosiaan ollut tarkoitus. Kuitenkin koko viime viikko oli sellaista hulinaa, ettei kynsien lakkaamisella jäänyt missään välissä aikaa. Ainakin olivat malkoisen mielenkiintoinen yhdistelmä sini-vihreä-sävyisen mekkoni kanssa.

6 kommenttia:

  1. Kaunis liuku :) leimaus sopii siihen hyvin!

    VastaaPoista
  2. Tämä on kyllä hurjan kaunis väriyhdistelmä liukuun ♥ Ihana lakkaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä yhtä toimiva yhdistelmä kuin edelliselläkin kerralla, vaikka sillon tuo liuku tais onnistua käytännössä täydellisesti, mutta ei tässäkään valittamista :) Kiitos!

      Poista