lauantai 27. kesäkuuta 2015

I Love Cyan

Picture Polishin Cyan oli huudellut laatikon perukoilta jo pidempään ja vihdoin koitti aika saada se kynsille asti. Käyttämättömien lakkojen kanssa on ollu viime aikoina sen verran hyvä tilanne, että on kerrankin tullut lakattua myös vähän vanhemmilla lakoilla. Muutama käyttämätönkin olisi toki odottamassa, mutta ei kovin monta. 

Cyania on kynsillä muistaakseni kolme kerrosta, kynsillä alkaa taas olla sen verran pituutta, että kolme kerrosta alkaa olla vähimmäismäärä. Hopeinen tekstuurilakka on OPIn It's Frosty Outside, joka jäi sopivasti hieman karheaksi yhden päällyslakkakerroksen jälkeen. 


Etu- ja keskisormen leimat ovat MoYou Londonin Bridal 07 -laatalta, leimauslakkana China Glazen I'd Melt For You. Olisin halunnut leimoista hieman vähemmän peittävät, mutta mikään hopeisista leimauslakoistani ei meinannut suostua yhteistyöhän. Leimatuille kynsille lisäsin vielä pienet hopeiset niitit.


Näiden kynsien värimaailma oli taas yllättäen todella mieluinen. Cyan tosin yllätti päivänvalossa, en nimittäin ollut koskaan tajunnut sen olevan niin kirkas. Niin näistä vanhoistakin lakoista paljastuu yllättäviä piirteitä :)


12 kommenttia:

  1. Todella kauniit kynnet! Voisin ottaa tämän lakkauksen heti omille kynsillenikin :)

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos! Cyan on aivan ihana, melkeipä oli miulle ihan pakollinen hankinta, saatan olla vähän noihin turkoosin eri sävyihin seonnut :D

      Poista
  3. Cyan on kyllä nätti lakka. Sen ympärille oot taikonut aivan ihanat kynnet <3 Tykkään!

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. Tää melkeinpä huusi hopeista kaverikseen, onnistuin viime kerralla jotenkin sössimään Cyanin kanssa, nyt piti korjata vahinko jollain järkevämmällä, vaikka värit taiskin olla aika samat :D Kiitoksia :)

      Poista
  5. Aivan ihanat kynnet! Jotenkin tosi harmoninen ja ihana kokonaisuus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Näitä on tullut tässä kynsillä jo ihan sujuvasti tullut katseltua mooonta päivää, värit kyllä toimii :)

      Poista