keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Holy Diver tuplaleimoilla

Nyt pitkästä aikaa kynsiä ilmoille. Kynnet olivat päässeet kasvamaan turhan pitkiksi ja niiden lyhentäminen teki ehdottomasti hyvää. 

Lakkasin pohjalle kolme kerrosta Dance Legendin Holy Diveria, joka ihastuttaa edelleen jokaisella lakkauskerralla, ehdottomasti yksi lempilakoistani. Koostumus tosin on hieman ohutta ja onnistuin sain kynsinauhat tulvimaan lakalla parissa sormessa. No, mitäpä pienistä, kun lakka on näin kaunis.


Olin saanut jostain päähäni ajatuksen tuplaleimoista ja halusin ehdottomasti käyttää uutta MoYou Londonin Bora Bora -leimauslakkaa. Leimat on Pet la Platen Flake No More -laatalta. Leimauslakka oli lopulta melkolailla saman sävyinen kuin pohjalakka, mikä nyt ei varsinaisesti ollut tarkoitus. Valkoisten leimojen lisäämisen jälkeen tuo melko hienovarainen alempi leima kuitenkin näytti ihan hyvältä.


Ehkä kokonaisuutena tuo upea pohja ehkä peittyi turhan paljon, mutta muuten näiden kanssa ei ollut valittamista. Leimaaminenkin onnistui kerrankin ilman pienimpiäkään ongelmia.

15 kommenttia: