sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Syyskuun ostohysteria

Kuukausi on jälleen vaihtunut ja on aika katsahtaa syyskuun kosmetiikkaostoksiin. Kaiken rehellisyyden nimissän olin jättää tämän kokonaan julkaisematta, sillä olin melko järkyttynyt näiden näkemisestä yhdessä postauksessa. 

Katsahdetaan ensimmäisenä niihin kynsiostoksiin ja sen jälkeen muuhun kosmetiikkaan. Jos siis pelkät kynnet kiinnostavat, voi lukemisen lopettaa parin seuraavan kappaleen jälkeen, pääasia ostoista nimittäin on meikkeihin ja ihonhoitoon liittyviä ostoksia.



MoYou Londonin tilaus on tarkemmin ajateltuna elokuun puolelta, muistaakseni viimeiseltä päivältä, mutta liitetään sekin nyt tähän. MoYoulla oli meneillään -20% alennus ja halusin tilata kaverille lahjaksi pienen aloitussetin leimaamiseen, enkä tietenkään voinut vastustaa kiusausta ja tilasin itsellekin jotain pientä. Kuvassa näkyy ne itselle tulleet eli leimauslakoista sävyt Cafe au Lait, Cappuccino ja Bora Bora. Leimauslaatat ovat Mandala 10, Arabesque 04 ja Enchanted 16.


Toinen kynsiin liittyvä ostos oli Sokoksen Kutsu Kauneuteen -tapahtumasta, josta ostin kokeiluun Essien Gel Couture -päällyslakan. Tätä olen käyttänyt muutamaan kertaan ja yksiväristen lakkausten kuivatteluun se soveltuun mainiosti, leimaukset sain sillä valitettavasti leviämään. Tästä olisi tarkoitus tehdä tarkempaa arviota jossain vaiheessa. Samasta tapahtumasta ostin kovasti kehutun Lumenen hyalyronitiivisteen, joka on ollut päivittäisessä käytössä nyt jo useamman viikon.


Elo-syyskuun vaihteessa onnistuin tekemään tuhojani paikallisen muotitapahtumassa. Sokoksen tarjouksena oli 20 prosentin alennus kaikesta. Pari NYXin tuotetta lähti mukaan: musta eyeliner, Soft Matte Lip Cream sävyssä Stockholm ja Butter Gloss sävyssä Creme Brulee. Stockholm olisi sävyltään oikeinkin kiva, mutta on kovinkin kuiva koostumukseltaan, huomattavasti kuivempi kuin aiemmat vastaavat punat. En sitten tiedä, onko kyseessä jotenkin virheellinen yksilö, sillä tuote on niin kuiva, että sitä ei meinaa tulla kunnolla putkilosta ulos.



Olen todella huono käyttämään tuoksuja, mutta tähän Hugo Bossin The Scent For Her -tuoksuun ihastuin täysillä. Hintava se toki oli, mutta Kicksin alekuponki helpotti tuskaa hieman. Tuoksu on ollut nyt koko kuukauden melkein joka päiväisessä käytössä ja se ihastuttaa edelleen. 


Parin mattapunan ostamisen seurauksena piti hankkia huultenkuorinta ja Kicksissä osui sopiva kohdalle. Tuote vaikuttaa ihan lupaavalta parin käyttökerran jälkeen, melkein kuin makeaa purkkaa levittäisi huulille.


Kasvorasta oli syy, jonka takia Apteekkiin marssin ja päädyin ostamaan Vichyn Aqualia Thermal kasvorasvan, josta olin saanut aikoinaan jonkun näytteen. Rasva on aivan peruskauraa, ihan toimiva ja erityisesti talvea vasten sopivasti kosteuttava. Vieressä näkyvä V10Plus-merkin kuorinta sitten olikin sitä heräteostosluokkaa. Apteekissa töissä oleva kaveri sitä suositteli ja muistelin itsekin lukeneeni tuotteesta paljon hyvää, ja jotenkin kummasti huomasin käveleväni sen kanssa kassalle. Jotenkin nämä erilaiset alennukset ovat lompakolleni kohtalokkaita, sillä tuolloinkin oli joku alennus kaikista Apteekin kosmetiikkatuotteista.


Tämä kyseinen kapistus, eli Epicare-tikku, löytyi yllättäen Sokokselta ja halusin ehdottomasti kokeilla. Emman kirjoitus tästäherätti mielenkiintoni jo aikoja sitten, mutta en koskaan saanut aikaiseksi tehdä tilausta. Kun se kuitenkin osui kaupassa kohdalle, oli se ehdottomasti hankittava. Viikset ovat saaneet kyytiä tämän hankinnat jälkeen. Vaikka karvojen kiskominen sattui alkuun aivan pirullisesti ja vedet silmissä sain tämän kanssa olla heilumassa, kipu meni ohi nopeasti eikä tuo nyt enää juurikaan tunnu miltään. Ehdottomasti loistohankinta omalla kohdallani!



Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä Sephoran tilaus. Too Facedin suklaantuoksuiset ihanuudet olivat olleet ostoslistalla jo pidemmän aikaa, mutta niiden huono saatavuus oli hidastanut hankintaa melko tehokkaasti. Alkuperäinen Chocolate Bar on rakkautta paletin muodossa. Ironisesti kyllä sen suklaan tuoksu on lopulta ajoittain hieman häiritsevä, mutta paletin sävyt ja luomivärien koostumus ovat mahtavat. Milk Chocolate Soleil -aurinkopuuteri on vielä tässä vaiheessa vuotta aavistuksen liian vaalea, mutta luulenpa, että kuukauden-parin päästä se on sopiva. Lisäksi tilasin Make Up For Everin Aqua XL -kynän. Nämä tilasin Puolan Sephoran sivuilta, jossa valikoima on melko suppea ja hinnat hieman korkeammat. Jälkikäteen totesin, että olisin saanut nämä samat tuotteet Ranskalaisilta sivuilta käytännössä samaan hintaan, vaikka siellä toimitus on kympin kalliimpi.

Huh, siinäpä ostosta kerrakseen. Rehellisesti sanottuna minua melkein ahdistaa ajatuskin siitä, että pitäisi miettiä näihin mennyttä raha summaa, joten päätin jättää sen laskematta tänne. Jonkunmoinen ajatus asiasta toki on, mutta taidanpa säilyttää mielenrauhani, enkä ajattele asiaa :D Toki joukkoon mahtui tavaraa aika laidasta laitaan ja esimerkiksi uuttaa tuoksua en ollut ostanut moneen vuoteen, joten sallittakoon pieni itsensä hemmottelu aika ajoin.

Lokakuussa tarkoituksena olisi suunnata todennäköisesti I Love Me -messuille, joten ilman hankintoja tuskin tulen selviämään.  

6 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia, etenkin MoYout :) ei ole itsellä enää huono omatunto :DD tuhlaa sitä muutkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei sitä kannata potea sellasia, tulee näitä välillä tuhlailtua yhden jos toisenkin :D

      Poista
  2. Oho, no onhan tässä paljon kaikenlaista mutta tosi kivoja juttuja oot kyllä hankkinut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hups :o Ilman noita paria vähän isompaa ja kalliimpaa ostosta tuo olis vielä ollu ihan järjellinen, mutta niiden kanssa meni vähän överiksi..

      Poista
  3. Uu jaa, hyviin juttuihin oit rahasi laittanut! Tuo NYX mattahuulipuna löytyy multakin muistaakseni samassa sävyssä ja yks toinenkin on. Mattahan se on mutta että ei tule ulos edes hylsystä? Sitä en kyllä tunnista. Mä tykkään näistä mattapunista hurjasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On niillä kyllä tullu leikittyäkin :D Miullakin on noita ollu pari tuon lisäksi ja niistä molemmat toiminu ihan moitteetta, sillä tää yksilö on vähän ihmetyttäny.

      Poista