perjantai 7. lokakuuta 2016

Se aika vuodesta

Se on selkeästi tämä syksy, joka saa tarttumaan vuosi toisensa jälkeen näihin violetteihin lakkoihin. Jotenkin nuo violetit vain huutelivat tuolta laatikon perukoilta. 

Lakkalaatikosta kynsille valikoitui KBShimmerin Too Pop To Handle, jonka hankin ihastuttuani sen turkoosiin siskoon. Tämä violetti versio ei missään vaiheessa ole ihastuttanut aivan yhtä paljon kuin tuo toinen, mutta ihan nätti lakka tämäkin on. Lakkasin kolme kerrosta, enkä oikein saanut silläkään täydellistä peittävyyttä, mutta en viitsinyt enää neljättä lisätä.


Too Pop To Handlen päälle leimasin BPL-024-laatalta Rican Blackoutilla. Nimettömät ja peukalot jätin mustiksi, mutta halusin lisätä niihin jotain pientä. Laatikosta löytyi Too Pop To Handlen sävyyn hyvin sopivia mininiittejä, jotka lisäsin kynsien tyveen päällyslakan avulla. 


Niin sitä vain alkaa tuo vuodenaika näkymään mieltymyksissä. Luulenpa, että näitä violetteja tulla näkemään lisää, erityisesti tummempia sellaisia. 

Mukavaa viikonloppua kaikille :)

18 kommenttia:

  1. Huikeet värit, ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Upean värinen lakka ja täydelliset koristukset <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se on kyllä ihana sävyltään, just sellanen josta violeteissa tykkään..

      Poista
  3. Tosi kaunis tuo lakka ja ihana kokonaisuus! :)

    VastaaPoista
  4. Heh, mä tartun violetteihin vuodenajasta riippumatta - kai kun se lemppariväri on ;D mutta nää sun tekemät kynnet... siis wau!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, violetti on miulle aina ollu vähän ongelmallinen, mutta oon siihen enemmän tykästyny tässä vuosien saatossa, erityisesti lakkojen osalta. Kiitos, Daniela <3

      Poista
  5. Violetti on aina hyvä valinta, tosi kaunis lakkaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin se miulla yhdistyy niin tähän syksyyn, vaikka käytän kai niitä muutenkin, mutta en yhtä paljon. Kiitoksia!

      Poista