tiistai 11. lokakuuta 2016

Yksi vaihe liikaa

Täällä viikko on lähtenyt melkoisen väsyneissä merkeissä liikkeelle, mutta viikonlopulta on sentään näytettävänä kynnet. Harvoin on lakkaushetkiä, jolloin käytännössä kaikki onnistuu loistavasti teknisesti, eikä minkään kanssa tarvitse tapella. Näiden kanssa kuitenkin kaikki tuntui onnistuvan, mutta harmittavasti lopputulos ei innostanut. 

Aloitin lakkaamalla pari kerrosta Cuccion Verona Lacea pohjalle ja sutaisin päälle kerroksen pikakuivattavaa, sillä olin kaivanut vinyylit esille. Annoin pohjalakkauksen kuivua ehkä parikymmentä minuuttia ennen vinyylien asettelua. Yleensä vinyylien kanssa saa olla taistelemassa, mutta nyt sain vinyylit kynsille todella hyvin, eikä lakkaa päässyt vuotamaan vinyylien alle.


Pelkät raidoitetut kynnet tuntuivat liian tylsiltä, joten jotain piti saada lisää. Näin jälkikäteen harmittaa, että menin nuo leimat lisäämään, ainakin ne olivat liikaa jokaisella kynnellä. Jos jotain positiivista, niin leimaamisenkin kanssa onnistui mahtavasti, vielä sellaisella lakka-leimasin-laatta-yhdistelmällä, joka ei ollut koskaan toiminut. Leimauslakka on Colors by Llarowen Turq'd ja leimaslaatta ÜberChicin 1-03.


Tällaista tällä kertaa, kunpa lakkaaminen olisi aina näin helppoa. Vielä kun ideoitakin alkaisi raksuttaa päässä, niin kaikki olisi kunnossa. 

6 kommenttia:

  1. Mun mielestä tää valko-kulta-turkoosi -yhdistelmä näyttää kauniilta ja leimat sopivat hyvin mukaan. Toki kynnet olisivat näyttäneet erilaisilta ilman leimoja ja olivat varmasti hienot niinkin, mutta hienot ovat nämäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotain tuo valkoisen ja kullan yhdistelmä ehdottomasti kaipasi ja tuo turkoosi oli siihen kyllä ihan kiva, mutta ehkä tuo leima ei vaan ollu se ihan täydellinen valinta omasta mielestä.

      Poista
  2. Ihana väri yhdistelmä ja tosi kauniit muutenki!

    VastaaPoista