perjantai 28. lokakuuta 2016

Takuuvarmaa

Nämä kynnet olivat lopulta kynsilleni täydellinen surma. Tai eipä se lakkauksen vika tietenkään ollut, vaan ihan täysin omani, mutta se näistä jäi päällimmäisenä mieleen. Lakkaus ehti olla kynsillä noin viikon ja kun vihdoin pääsin kotiin ja kynsien pariin, oli täydellisen lyhennyksen vuoro. 

Nyt kuitenkin vielä niitä hieman pidempiä kynsiä. Kynsillä on pari kerrosta Picture Polishin Moscow'ta, sillä kynsille piti saada jotain pomminvarmaa. Jotenkin olen huomannut, että aina tuollaisissa tilantessa tarraan Picture Polishin lakkoihin, erityisesti tummempiin sellaisiin, jotka peittävät käytännössä poikkeuksetta kahdella kerroksella. 



Nimettömän lakka on OPIn It's Frosty Outside kahdella päällyslakka kerroksella päällystettynä. Hopeinen leima on leimattu Fab Ur Nailsin FUN 15 -laaltalta Color Clubin Harp Onilla. 


Seuraavalla kerralla sitten tosiaan nähdään aika radikaalisti lyhennetyt kynnet messukynsien muodossa. 

11 kommenttia:

  1. Onpa kiva väriyhdistelmä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Nämä toimi ihan kivasti yhteen, vaikka aika randomilla kaivoin ne laatikosta esille.

      Poista
  2. Tosi kiva yhdistelmä! Tässä yritän vakuutella itselleni, että en tarvitse tuota Moscowta... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Moscow on miulle ollu oikeastaan sellanen ylläri-lemppari. Se ei sinänsä oo ehkä ihan miun näköinen sävy, mutta tykkää siitä silti ihan hulluna.

      Poista
  3. PPn lakat ovat kyllä sellassii että niihin tartun myös herkemmin jos haluu saada jotain pomminvarmaa kynsille ettei MIKÄÄN mene pieleen :D
    Olen etsinyt hopeista tekstuurilakkaa ja tuo OPIn ois just sellane mitä etsin! harmi että ehdin jo ostaa Zoya Tillyn , mutta noh... jos löydän ton frostyn jostain niin kai saan luvan ostaa senkin :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, kun on sellaisia lakkoja, joihin voi varmasti luottaa! Frosty voi olla aika hankalasti löydettävissä, se oli muistaakseni limited edition aikoinaan. Mutta jos sattuu kohdalle, niin en voi muuta kuin suositella. Se on nähny aika monet käyttökerrat jo ja toimii kerta toisensa jälkeen!

      Poista
  4. Hirmu kaunis lakkaus (: Moscow näyttää aika ihanalta!

    VastaaPoista