perjantai 23. syyskuuta 2016

Syksyisempään suuntaan

Syksy on saapunut ilmojen puolesta ja nyt tuli fiilis, että nyt pitää saada jotain syksyistä kynsillekin. Täysin tuo suunnitelma ei kyllä pitänyt, koristeluiden osalta, mutta sentään sävyltään mentiin jo siihen suuntaan.

Kynsille valikoitui kesällä Citymarketin alesta ostettu Essien Frock'n Roll, joka oli ehdottomasti loistava seitsemän euron löytö. Olin lukenut tämän koostumuksesta ylistäviä arvioita ja itsekin on pakko niihin yhtyä. Oikean käteni hieman lyhyemmillä kynsillä lakka peitti täydellisesti yhdellä kerroksella, mutta vasemman käden kynsillä se jäi läpikuultavaksi ja toinen oli ehdottomasti lisättävä. Koostumukseltaan se on hieman paksu, minkä ansiosta se ei leviä kynsinauhoille juurikaan.


Koristeluihin inspiraatio löytyi itse asiassa yhdestä ÜberChicin leimauslaatasta, jossa on hieman vastaava kuvio. Parhaani mukaan yritin sutia jotain samankaltaista Ra Paintin valkoisella akryylimaalilla ja hyvin kapealla siveltimellä parille kynnelle. 



Enpä nyt oikein tiedä, mitä kuvio yrittää esittää - kukkia vai lehtiä vaiko mitä... Jotain kuitenkin! Ei tosiaan mitään niin syksyistä, mutta yllättävän kivan näköistä. 

13 kommenttia:

  1. Just ihmeteltiin Nena Sofian blogissa miten toisten Frock n Rollit näyttää ruskeilta ja toisten munakoison sävyisiltä. Istu ja pala, tänään on tarkistettava oma pullo. Nätti lakka ja tosi hienosti maalatut kuviot :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tää näyttää omilla kynsillä ehdottomasti enemmän ruskealta, pullossa siinä on sitä munakoison sävyä enemmän nähtävissä..

      Poista
  2. Esittääpä mitä esittää, mut tosi siististi maalailtu, itse ajattelin ensin että nää on leimat :) Minkä värinen tää Frock'n Roll oikein on? Ku näyttää kaikissa kuvissa niin eriltä ja sun kuvissa vieläpä niin vaalealta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kaiken rehellisyyden nimissä en oikeesti tiedä oikein itsekään.. Miun kynsillä se näyttää aika pitkälti tosi tumman ruskealta, melkein mustalta.. Tuo vaaleus taitaa johtua vaan onnettomista kuvaustaidoista :D

      Poista
  3. Minäkin mietin että miten tämä Frokkis näyttää sun kuvissa niin ruskealta ja vaalealta? Pitäisi lakata omalla että näkee minkä värinen se oikeastaan on :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Livenä se on tosiaan miun kynsillä kyl aika pitkälti vaan ruskean näköinen, ihan pienellä häivähdyksellä violettia. Tuo vaaleus tais tulla valaistuksesta, kuvaajan vika varmastikin..

      Poista
    2. Ei sun kuvat huonoja ole :) tuo lakka vaan näyttää niin eriltä, Nena Sofiallakin sitä mietittiin että voiko sitä tosiaan olla kahta versiota olemassa? Pitäisi lakata omalla!

      Poista
    3. Joidenkin sävyjen kanssa joutuu vaan vähän tappelemaan ja sekös harmittaa.. Tummat sävyt on omalla kohdalla vähän sellasia, että niihin on hankala saada sitä oikeaa sävyä, ne yrittää näyttää joko käytännössä mustilta tai liian vaaleilta. Tää on tätä jatkuvaa opettelua kuvaamisen kanssa. Ja tokihan sitä aina on ilselleen se kaikista kriittisin :D

      Poista
  4. Todella kauniit kynnet! Nätti maalaus, näyttää kyllä kukkien terälehdiltä omaan silmään. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jotain sellasta kai ne yritti esittääkin, mutta ihan selvyyteen en vaan niitten kanssa päässy :D

      Poista
  5. Ihanat :) Olin ihan varma siitä et olit leimannu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos <3 Sithän tuo leimauslaattainspis oli ihan sopiva :)

      Poista
  6. kauniin syksyiset, tykkän näistä :) ja onnistunut maalaus !

    VastaaPoista