perjantai 9. syyskuuta 2016

Yllättävän hyvä sävy

Kikon 507 näytti kuvissa todella kauniilta, mutta saatuani pullon omiin käsiini, vierastin sävyä hieman. Lakkaa kuitenkin piti uskaltautua kokeilemaan rohkeasti kynsille asti. En tiedä, mikä pullon sävyssä sen vierastamisen aiheutti, mutta kynsillä lakka näytti taasen oikein kauniilta. 507 on hyvin vaalea, persikkainen nude, eikä noin 400 lakan kokoelmastani taida löytyä sitä vastaavaa sävyä. 

507 oli kahden kerroksen jälkeen vielä hieman raidallisen näköinen, joten lisäsin kolmannen kerroksen täysin tasaisen pinnan saavuttamiseksi. Kuten suurin osa muistakin Kikon lakoista, myös tämä oli helposti levittyvä, hieman ohuen puoleinen tosin koostumukseltaan. 



Jostain syystä halusin ehdottomasti koristeluiksi jotain kultaista ja ehdin jo testatakin pari vaihtoehtoa siirtokuvista niitteihin. Päädyin kuitenkin leimaamaan China Glazen 2030:lla ja ÜberChicin laatalla 6-01 kukkaleimat kynsille. 


Nimettömän kynnelle oli tarkoitus laittaa niitti, mutta sen väri oli aivan väärä 2030:n rinnalla. En kuitenkaan halunnut peittää pohjan väri siitäkään täysin, joten tein Pretty Seriousin Dimension X:llä glitterliu'un. 


HK Girlin päällyslakkani on käytännössä loppu, enkä ole saanut aikaseksi tilata uutta, joten eri päällyslakkoja on ollut pakko testata. Tämän lakkauksen päälle kokeilin ensimmäistä kertaa pari päivää sitten ostamaani Essien Gel Couture -päällyslakkaa. Pääasiallisesti tämän tarkoitus on ilmeisesti pidentää lakkauksien kestoa, mutta ilokseni huomasin, että tämä myös kuivui todella nopeasti. Uskaltauduin lakkaamaan sitä jopa leimojen päälle ja selvisin siitäkin yllättävän hyvin ilman suttuja - aivan pientä leviämistä oli havaittavissa. Mielenkiinnolla jatkan tämän kokeilemista ja tekisi kyllä mieli testata myös tämän kestoa. Kiinnostaisiko siellä ruutujen toisella puolella kuulla tämän kestosta tavallisten lakkojen päällä?

16 kommenttia:

  1. Minäkin ostin tämän Kikon juuri kesällä ja tykkään siitä hurjasti. Tosi kauniit ja hienostuneet lakkaukset olet loihtinut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se olikin jotenkin ihan sun näköinen sävyltään :) Kiitos <3

      Poista
  2. Tosi kauns yhdstelmä, pakko laittaa numero ylös js Barcelonan reissulta kattelisi tätä. Mua kiinnostaa kyllä kovasti tuon päällyslakan toimvuus tavallisen lakan päällä kovasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Kikolle pitäis kyllä aina muistaa tehdä ostoslistaa etukäteen, en osannu ilman sellasta oikein ostaa kesällä Ruotsista mitään.. Toivottavasti löytyy ihania lakkoja! Pitää yrittää kokeilla sitä, muistelisin ainakin lukeneeni, että sen pitäis olla aika kestävä tapaus!

      Poista
  3. Kauniit! :) Ja raportoi ihmeessä päällyslakan toimivuudesta.

    VastaaPoista
  4. Essie Gel Setter on huippu päällyslakka. Ihana geelimäinen pinta, sopii leimausten päälle ja kuivuu hyvin. Essien Good To Go on muuten myös kokeilemisen arvoinen päällyslakka mutta saattaa sotkea mustia leimoja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä Gel Setteriä en oo koskaan saanu itse hankittua, vaikka monesti on pitänyt. Pitää varmaan tuohon Essien valikoimaan tutustua tai hakea pitkästä aikaa pullo Secheä, se ainakin toimis leimausten kanssa.

      Poista
  5. Tosi kaunis lakka ja koristelut :)

    VastaaPoista
  6. Ihana lakkaus :) Leimat on tosi nätit ja onnistuneet!

    VastaaPoista
  7. Todella kauniit kynnet. Nuden ja kullan liitto toimii aina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se on kyllä niitä yhdistelmiä, jotka toimii kerta toisensa jälkeen. Varsinkin tuo persikkainen nude ihan huusi kaverikseen sitä kultaa.

      Poista