tiistai 13. syyskuuta 2016

Väsyneen maanantain lakkaus

Heipä hei! Onkos teidän viikko lähtenyt hyvin käyntiin. Itselläni oli kyllä eilen taas oikein perus-maanantai ja tuntui, ettei päivä lähtenyt oikein käyntiin missään vaiheessa. Kynsien lakkaaminenkin meni pitkälti sillä linjalla.

Ehdin jo tekemään yhdet leimadecalit, mutta sain sellaisen yhteen kynteen asti vain todetakseni, ettei toimi. Uutta suunnitelmaa ei tietenkään ollut mielessä, joten jotain piti vain keksiä.

Kynsillä oli valkoinen pohja valmiina edellisen ajatuksen jäljiltä, joten päätin tehdä valkoiselle pohjalle jotain, ettei kaikki mene uusiksi. Myös OPIn vesivärilakat olivat valmiina pöydällä ja päätyivät siitä käyttöön. Otin niistä kolme väriä - Pen & Pink, Turquoise Aesthetic ja Purple Perspective - joilla sudin vinottain kynnelle väriä. Valkoinen pohja sai jäädä paikoittain näkyviin. 


Efekti oli oikeastaan aika jännä näin ja meinasinkin jättää kynnet tällaiseksi. Kokeilunhalu kuitenkin vei voiton ja kaivoin esiin leimausvälineet. ÜberChicin 6-01-laatalta löytyi sopiva kuvio, jonka arvelin sopivan tuon hieman sekavan pohjan päälle. Leimauslakkana käytin Rican Blackoutia. 



Oikeastaan näistä tuli aika jännät, vaikka ei todellakaan sitä mitä alunperin lähdin tekemään. Tuli sentään käytettyä vesivärilakkojakin piiitkän tauon jälkeen, jospa ne löytyisivät hieman useammin käyttöön.

13 kommenttia:

  1. On kyllä erikoisen kivat kynnet :) tuo pohja erityisesti. Tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo pohja oli ehkä tän parasta antia, olis vaan pitäny vaan jättää siihen.

      Poista
  2. Ihan tosi hauskan näköiset ja hyvin pelastettu maanantai! :)

    VastaaPoista
  3. Oi, ihanan hypnoottiset! ♥ Tuollainen vesivärilakoilla läträäminen on ihan älyttömän hauskaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Niitä pitäis oikeesti käyttää enemmän, kun oon kuitenkin niitä onnistunu hamstraamaan ihan reilusti.

      Poista
  4. Kivat! Hypnoottiset tuli täälläkin ekana mieleen. :)

    VastaaPoista