tiistai 20. syyskuuta 2016

Coffee

MoYou Londonin Cookbook 03 -laatta on majaillut kansiossani jo pienen iäisyyden, mutta jäänyt käyttämättä. Minulta on puuttunut tähän asti ruskea leimauslakka ja jotenkin koin sen tarvitsevani näihin kynsiin. Tilasin MoYou Londonin alesta viime kuun lopulla muutaman leimauslakan ja laatan ja kahvikynnet oli ehdottomasti tehtävä.



Tilasin MoYou Londonilta leimauslakat, Cafe au Lait ja Cappuccino, joita käytin sekä kynsien lakkaamiseen että leimaamiseen. Lakat peittivät loistavasti yhdellä kerroksella ja kuivuivat uskomattoman nopeasti. Lakoissa on mukavan pyöristetty, leveähkö sivellin, jolla kynsien lakkaaminen oli todella helppoa. Ainoa harmistuksen aihe oli, että Cafe au Lait kuivui kynsille tummempana kuin pullon perusteella olisin odottanut.


Leimasin pikaiset leimat tuolta jo mainitulta Cookbook-laatalta. Lakat pelittivät myös leimaamisessa mainiosti, oikein hyvä ensikosketus MoYou Londonin leimauslakkoihin. Varsinkin vaalean Cafe au Laitin peittävyys oli vakuuttava noinkin tumman pohjavärin päällä. 


Näiden kynsien huonona puolena mainittakoon se, että en pystyä kynsiä katsoessani ajattelemaan mitään muuta kuin kahvia. Pidemmällä ajanjaksolla nämä saattaisivat käydä epäterveellisiksi :D

13 kommenttia:

  1. Ihanat! Sävyt ja leimat <3 Mä tahdon tuon laatan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Laatta on oikeinkin näppärä, tosi kivoja kuvioita ainakin näin kahviaddiktille!

      Poista
  2. Tosi kivat! Ja kyllä, alko tekemään mieli kahvia. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, joka kerta kun näitä kuviakin vielä katsoo!

      Poista
  3. Hahaa, mä juon niin paljon kahvia muutenkin et tällaset ois suorastaan vaaralliset :D :D Mutta tosi hienot ne kyllä on! :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps, sitä vaan ei näiden kanssa pystyny välttämään. Kiitos!

      Poista
  4. Herrrkulliset kynnet, alkoi jo tekemään mieli huomista aamukahvia hahaha

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Samaa tässä jo mietin, että enää en viitsi ehkä kahvia keitellä, että aamun cappuccinoon asti joudun odottelemaan!

      Poista