tiistai 6. syyskuuta 2016

Elokuun ostokset

Heinäkuun ostosten kokoamisen jälkeen suorastaan vannoin, että elokuussa koittaisi säästökuuri. Yllättäen tämä ei sitten ihan toteutunut ja tähänkin postaukseen saatiin ihan kunnolla sisältöä.

Kynsitarvikkeisiin meni tässäkin kuussa melko maltillisesti. Kävin aivan pikaisella CesarsShopin visiitillä ja mukaan tarttui yllättäen vain siirtokuvia ja pari vinyyliarkkia. 

  
Melkein tekisi mieli jättää tämän koonnin tekeminen näihin kynsiin liittyviin ostoksiin, sillä tämähän olisi hyvinkin maltillinen, suorastaan minimaalinen saldo. Ihan pelottaa tuo muun kosmetiikan osuus. 


Minimanista löysin vihdoin Biozellin tekstuurisuihkeen, jota etsiskelin useammasta kaupasta. Kuivashampoon käyttäminen puhtaisiin hiuksiin on tuntunut tyhmältä, joten ostin tämän ajamaan käytännössä saman asian, eli tuomaan hiuksiin hieman rakennetta. Luin tästä useita positiivisia kokemuksia ja ainakin toistaiseksi olen ollut tähän itsekin tyytyväinen. 


Olen ollut ihonhoidon suhteen todellinen laiskimus oikeastaan koko elämäni, mutta olen yrittänyt siihenkin panostaa edes hieman viime aikoina. Aikeissani oli jo pidemmän aikaa ostaa Garnierin misellivesi, mutta siihen liittyvän häslingin seurauksena päätin jättää sen väliin. Bioderman vastaava on jonkin verran kalliimpi, mutta sitäkin kehutumpi. Voi olla kuvitelmaa, mutta tuntuu, että ihoni on tämän käytön seurauksena kirkastunut huomattavasti. Olen käyttänyt tätä pääasiassa aamupuhdistukseen sekä kevyemmän meikin poistoon. BareMineralsin Oil Obsessed -öljyputsarin ostin perusteellisempaa puhdistusta varten. Samassa tilauksessa tuli vielä Urban Decayn silmämeikinpohjustaja - jotenkin melko tylsä valinta, mutta toivottavasti toimiva.


Satuin Jumbossa L'occitanen myymälään, joka oli ilmeisesti aivan vasta avattu. Houkutuksia oli monenlaisia, mutta päädyin ostamaan kerrankin jotain oikeasti tarpeellista. Halusin päästä kokeilemaan kovasti kehuttua Citrus Verbena sarjaa ja suihkusappuani oli aivan loppumaisillaan. Sain liikkeestä myös muutaman näytteen, joiden epäilen johtavan jossain vaiheessa lisätuhlaamiseen.


Se menoerä, johon olin täysin varautunut liittyi silmämeikkisiveltimiin. Zoevan siveltimien kaunis ulkomuoto veti puoleensa, enkä voinut vastustaa. Varmasti olisin pärjännyt vähemmälläkin, mutta ainakin näitä on ilo käyttää joka kerta. Samaan tilaukseen otin mukaan lisäksi poskipunasiveltimen #126. 


Citymarketissa oli Maybellinen meikit kuun alkupuolella 40% asennuksella. Mukaan tarttu geelieyeliner ja poskipuna.
 


Viimeisenä vielä tällainen sekalainen setti - meikkisieniä pääasiallisesti liukuvärjäysten tekoon. NYXin Butter Lipstic sävyssä Pops, joka on muten aivan ihastuttava ja todella helppo arkipuna. Siveltimien kaveriksi piti saada putsari ja kokeiluun lähti tämän Kicksin oman sarjan versio. 



Nopean laskutoimituksen mukaan näille tuli yhteensä hintaa liikaa, toisin sanoen 188,57€. Tarkoituksena oli vähentää selvästi heinäkuun määrästä, mutta minäpä onnistuinkin menemään senkin yli.

Mielelläni sanoisin, että syyskuussa sitten ei tehdä mitään hankintoja, mutta tiedän jo tässä vaiheessa, että se on mahdotonta. Ehkä pitäisi sanoa, että tähän mennessä hankittujen jälkeen ei enää mitään uutta. 

6 kommenttia:

  1. Tosi kivoja ostoksia ja voi mooses noi Zoevat on kauniita! Urban Decay on kyllä erittäin toimiva, mun mielestä tosi hyvä valinta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on <3 Tekis mieli niitä vaan hipelöidä, kun ne on jotenkin tosi kivat myös matskultaan :D Sen takia UD:n hankinkin, että sen pitäis olla kuitenkin tosi toimiva, vaikka jotenkin se tuntu vähän tylsän turvalliselta valinnalta.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Let's hope so! :) Pakko kyllä sanoa, että noihin hankintoihin mahtui monta oikeasti todella hyödyllistä ja tarpeellista juttua, vaikka niihin aika paljon rahaa menikin.

      Poista
  3. Hah se on jännää miten aina vaan vannoo, että joo nyt en osta tässä kuussa mitään ja sit hupsista keikkaa ostaakin vielä enemmän ku normaalisti :DD Tulee vaan isompi halu ostella, kun tietää ettei sais :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, pitäis selkeästi vaan pitää suunsa kiinni mistään tuollasista, ehkä tuottais paremman tuloksen :D

      Poista