lauantai 19. syyskuuta 2015

Cuccio Verona Lace vs. Gina Tricot White

Olen parin viime viikon aikana ehtinyt käyttää uusinta hankintaani valkoisten taistossa, Cuccion Verona Lacea. Gina Tricotin valkoinen on ollut oikein hyvä, luottovalkoiseni jo pidemmän aikaa, mutta uusia on aina mukava kokeilla. 

Ensimmäinen kuva on otettu yhden kerroksen jälkeen. Verona Lace peittää selvästi paremmin yhden kerroksen jälkeen, mutta ei tosiaankaan täydellisesti. Yksi kerros on kuitenkin esimerkiksi vesimarmoroinnin tai liukuvärjäyksen alla aivan riittävä, Gina Tricot vaatii yleensä sen toisenkin.


Myös kahdella kerroksella Cuccion peittävyys on parempi kuin Gina Tricotin, johon jää omassa käytössäni kahdellakin kerroksella joitakin tummempia kohtia. Tällä lakkauskerralla Verona Lace peitti aivan täydellisesti kahdella kerroksella, mutta joillakin lakkauskerroilla sekään ei ole peittänyt aivan täydellisesti. Oma Gina Tricot Whiteni on kuitenkin ihan omalla alkuperäisellä siveltimellään. Moni on siihen ilmeisesti vaihtanut Essien leveän siveltimen, mikä varmaankin parantaisi levittyvyyttä paljon. 




Kuitenkin suurin ja merkittävin eroavaisuus näillä kahdella on sävyssä - Gina Tricot White on aivan puhtaanvalkoinen lakka, kun taas Verona Lace on selkeästi ennemminkin luonnonvalkoinen, huomattavasti kellertävämpi. Tuo kellertävyys tosin ei yleensä pistä silmään yhtä selkeästi, mutta puhtaanvalkoisen lakan vieressä asia korostui.

Cuccion lakan olen ostanut eBaysta, jossa sille tuli hintaa noin viisi euroa ja siinä on tavaraa 13ml. Gina Tricot maksaa 3,95 ja lakkaa on 10ml. Hinnan puolesta nämä ovat siis käytännössä tasoissa. Toki Ginan eduksi on laskettava se, että se on helppo käydä ostamassa suoraan liikkeestä, jos sitä vain sattuu löytymään.

Kumpikin näistä on kyllä ehdottomasti oikein hyviä valkoisiksi lakoiksi, joilla tulee molemmilla luultavasti olemaan käyttötarkoituksensa. Verona Lace toimii erityisen hyvin loistavan peittävyytensä ansiosta monen koristelun alimpana kerroksena. Ginan White taas on omiaan silloin, kun haluan aivan puhtaanvalkoista kynsille. 

Translation: I did a bit of a comparison between my most used(Gina Tricot White) and newest(Cuccio Verona Lace) white polishes. Verona Lace is pretty opaque already on one coat but not quite a one coater on my nails. The main difference between these two is in the color. Verona Lace in more of an off-white where as the Gina Tricot one is a pure white in color.

2 kommenttia:

  1. tää oli hyvä vertailu ! Ginassa taidetaan silti pysyä, sitä saa helpommin kun ei aina viitsi tilata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Se on kyllä niin helppo hakea ja nyt sitä on vielä saanutkin ihan hyvin! Mutta hyville valkoisille on onneksi aina käyttöä!

      Poista