lauantai 5. syyskuuta 2015

Vihdoin galaksikynnet

Olen halunnut tehdä galaksikynnet jo pidemmän aikaa, mutta niiden tekeminen on vaikuttanut niin monimutkaiselta, etten ole koskaan jaksanut vaivautua niitä tekemään. Nailstorming kuitenkin teki joitakin viikkoja sitten galaksikynnet tavalla, joka vaikuttivat tarpeeksi yksinkertaisilta jopa minulle. Kyseisen videon näet täältä.

Aloitin lakkaamalla pohjalle kaksi kerrosta Gina Tricot Whitea ja levitin kynsinauhoille Glisten & Glow'n Ctrl-Alt-Del-lateksisuojan. Lisäsin meikkisienelle summittaisesti lakkoja ja töpöttelin kynsille. Käytettyjen lakkojen määrä oli ihan kiitettävä, niitä taisi olla tässä vaiheessa ainakin viisi: OPIn Mod About You, Suzi Has a Swede Tooth(joka ei tosin näy kynsillä ollenkaan), China Glazen Plur-ple, DJ Blue My Mind sekä Fade Into Hue. 


China Glazen Fairy Dust on jäänyt surkean pienelle käytölle, mutta näihin se sopi aivan täydellisesti. Yhdellä kerroksella kynsien pintä tuikki aivan kuin tähtitaivas. Kuten galaksikynsiin kuuluu lisäsin vielä valkoisella akryylimaalilla tähtiä kynsille. 


Sininen ja violetti lakka olisivat saaneet olla hieman pastellisempia, näistä nimittäin tuli nyt aika ärtsyt. Kerrankin surkeista kuvaustaidoistani oli hyötyä ja värit näyttävät haaleammilta kuin luonnossa. Samasta syystä tosin pari väriä hukkuu kynsistä kokonaan pois, erityisesti vaaleanpunainen sävy erottui kynsiltä luonnossa paljon selkeämmin. No, aina ei voi voittaa, kivat kynnet joka tapauksessa. Talvella täytyy ehkä tehdä ihan perinteisetkin galaksikynnet, ne ehkä täytyy tehdä ihan sillä perinteisellä tekniikalla! 

I've been meaning to do galaxy nails for like two or three years but it has always seemed too complicated for me to do. When I saw @nailstorming do this simple galaxy design on her Youtube channel I knew I finally had to try it. I just applied the colors to sponge and sponged the color to the nail all at once and in all simplicity that was it - really simple and easy. To add a little bit of sparkle I added one coat of Fairy Dust by China Glaze on my nails and then drew the stars using acrylic paint. 

30 kommenttia:

  1. Nää on ihan uskomattomat <3 Mulla olis listalla tehä tälläiset pastelliset/värikkäät galaksit ja tää olis aika kiva tyyli toteuttaa ne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo oli ihan superhelppoa, suosittelen!

      Poista
  2. Wau! Tosi siisti ja hillitty lopputulos, en ymmärrä, miten mun galaksikynsistä tuli niin sekavat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pitää lähteä kurkkimaan sun galaksit, ei tuu nyt mieleen, miltä ne näytti :D

      Poista
  3. Nää on kyllä upeimmat galaksikynnet, jotka oon nähny! <3

    VastaaPoista
  4. Ihanat <3. Mä en ole vieläkään saanut aikaiseksi galakseja! Tai siis mä en uskalla ryhtyä rupeemaan :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Kyllä sunkin pitää nyt ehdottomasti, jos kerran miekin sain nää tehtyä!

      Poista
  5. Nää on selkeesti yhdet hienoimmista pastelligalaksikynsistä, jotka oon koskaan nähnyt. Ihan törkeän upeat!

    VastaaPoista
  6. Oi, todella kauniit pastelligalaksit :) Pastelliversio on paljon haastavampi saada näyttämään "oikealta" kuin tavallinen, mutta sä olet onnistunut erinomaisesti :)

    VastaaPoista
  7. Minusta ainakin vaikuttavat todella onnistuneilta, ihanat! <3

    VastaaPoista
  8. Nää on oikein onnistuneet hemppis-galaksit!! Itsehän en ole myös vielä saanut aikaiseksi minkäänlaisia galaksikynsiä... Niitä odotellessa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niitäpä jäädään sit odottelemaan. Nää oli tosi yksinkertaiset tehdä, se perinteinen versio näyttää miun aivoille ihan liian monimutkaselta!

      Poista
  9. Ei nämä miusta ärtsyt ole vaan aivan mielettömän söppänät galaksit! <3
    Mie olen jokunen vuosi sitten tenhyt ne "perinteiset" galaksit, vois koittaa nyt tehdä kans tällaiset hempeämmät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvat tosiaan pehmitti aika paljon, ei ne muutenkaan pahat ollut, mutta kuvissa vielä kivemmat :D

      Poista
  10. Galaxit on ollut unelmissa täälläkin mutta ei taida taidot riittää. Näissä on riittänyt, todella kaunis ja onnistunut lopputulos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Varmasti riittää taidot, ei muuta kun tekemään! <3

      Poista
  11. Oooh, nämä on hurjan ihanat! Oikein satumaiset <3

    VastaaPoista
  12. Nää on kyl todella hienot galaksit! :)

    VastaaPoista