maanantai 7. syyskuuta 2015

Pitsi toimii aina

Kynsille oli saatava todella nopeasti jotain, sillä lähtöön oli vain puolisen tuntia aikaa. Vaatteet sentään vaihdoin järkevästi ennen kuin aloin kynsiä lakkaamaan, eli yksi huolenaihe edes vähemmän. Ajatuksena oli ensin lakata esimerkiksi jollain nopealla kuten OPIn Suede lakoilla, jotka peittävät käytännössä yhdellä kerroksella ja kuivuvat nopeammin kuin mikään muu omistamani lakka. Mitä kuitenkin tein - lakkasin kolme kerrosta värilakkaa kynsille alus- ja päällyslakkojen lisäksi. 

Sizzle huuteli laatikon perukoilta niin kovaa, etten voinut vastustaa. Lakkausta nopeuttaakseni ajattelin kuitenkin lakata pohjalle kerroksen hieman peittävämpää cremeä, sillä Sizzle ei viimeksi muistaakseni peittänyt täydellisesti kolmellakaan kerroksella. Otin melko sattumanvaraisesti vain jonkun pinkin lakan, OPIn Suzi Has a Swede Toothin ja lakkasin sitä kerroksen. Se kuitenkin jäi sen verran epätasaiseksi pinnaltaan, että toinen olisi ollut tarpeen. Ajattelin selviäväni yhdellä kerroksella Sizzleä, mutta pohjalla olleen lakan epätasaisuun jäi häiritsemään sen verran paljon, että jouduin lakkaamaan toisen. Siinäpä vasta pikainen lakkaus.


Vasta seuraavana iltana aloin miettimään koristeluja kynsille. Inspiraatio näihin kynsiin löytyi Sinin(@sinney) Instagram tililtä pitsileimojen ja mustan aksenttikynnen muodossa. Otin nimettömien ja pikkurillien kynsiltä lakat pois. Nimettömän kynnelle lakkasin kaksi kerrosta Cuccion Verona Lacea, joka on muutenkin ihan potentiaalinen valkoinen lakka ainakin näin ensimmäisen kokeilun perusteella. Musta leima on Born Pretty Storen laatalta BP-02, leimauslakkana Color Alike Kind of black. Pikkurillien kynsille riitti yksi kerros Essien Licoricea. 



Ihan paljaisksi en halunnut muistakaan kynsiä jättää, joten lisäsin niihin yksinkertaisesti pienet mustat niitit* Mi Nailsilta. Muistelin, että minulla olisi ollut mustia neliöniittejä ja alunperin tarkoitus oli laittaa niitä, mutta tarkemmin ajatellen taisinkin muistaa väärin. Nuo mininiitit tosin näyttivät nekin tosi kivalta, kiva pieni lisä. 



Kiinnostaisiko teitä muuten tarkempi arvio tuosta Cuccion valkoisesta? En tosiaan ole sitä ehtinyt itsekään tämän enempää kokeilla, joten pienimuotoinen testi voisi olla ihan hyvä. 

Miltä näyttää kuvat tässä postauksessa? Suurensin hieman niiden kokoa ja muutenkin säädin vähän kuvausjuttuja - menikö metsään? Saa antaa palautetta :)

*saatu Mi Nailsilta rehellistä arviointia varten 

In English: Today's design is a simple yet in my opinion really pretty skittlette design. I had painted my nails with Picture Polish Sizzle the day before in bit of hurry and now they needed something extra. I painted my ring finger using Cuccio Verona Lace that had just arrived in the mail the same day. I needed two coats for full opacity but it did seem pretty promising in every way and stamped the nail using BP-02 and Color Alike black stamping polish. On my pinky nail I simply used one coat of Essie Licorice. At this point it felt like something was missing so I added these tiny studs I've gotten for review from Mi Nails. 

22 kommenttia:

  1. Kynnet sekä kuvat näyttää erittäin hyviltä molemmat! :)

    VastaaPoista
  2. Oi, onpa kaunis lakkaus <3 Ja kuviin kiinnitin heti huomiota, näyttävät erittäin hyviltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hienoa, et tää pieni muutos oli ilmeisen onnistunut!

      Poista
  3. Mulla oli ihan sama ensifiilis, että onpahan hienot kuvat :). Niin ja kynnet kanssa! Tällä tavalla mäkin voisin sulattaa pitsiä kynsillä.

    VastaaPoista
  4. Kauniit kynnet! Kuvatkin ovat oikein hyvän kokoiset :) Täytyy ehkä hankkia itsellekin tuo Sizzle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoss! Sizzle on kyllä hankkimisen arvoinen, ihana lakka!

      Poista
  5. Aivan superihanat kynnet! Pinkin ja mustan yhdistelmä toimii aina. :) Kuvat näyttää oikein hyvältä myös!

    VastaaPoista
  6. Upea lakkaus ja upeat kuvat! <3 Itse luen blogit aina puhelimella, joten suuret ja pienet kuvat näkyy melko samanlaisina, mutta näistä huomasi muuten heti, että jotain on muuttunu parempaan suuntaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tuota mobiilijuttua en tajunnutkaan, kun joissain blogeissa kuvat saattaa näkyä vähän vinkurassa, mut hyvä että toimii niinkin.

      Poista
  7. Tosi kaunista! Peukku isommille kuville:)

    VastaaPoista
  8. Taivaallinen pinkin, mustan ja valkoisen yhdistelmä! Sizzle on vaan niin ihana lakka :). Valokuvat näyttävät munkin silmääni oikein hyviltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Väri yhdistelmä oli aika varma valinta!

      Poista
  9. Todella tyylikäs lakkaus! :) Ainakin puhelimella selatessa kuvat näyttävät toimivan hyvin :)

    VastaaPoista
  10. Älyttömän upeet! Kuvatkin näyttää tosi hyville (:

    VastaaPoista