lauantai 12. syyskuuta 2015

Viime hetken seilorit

Joka vuosi sitä kuvittelee ehtivänsä kesän aikana kaikki ns. kesälakkaukset ja syksyn saapuessa huomaa kesän loppuneen jälleen kesken. Seilorikynnet ovat kuitenkin niin kesään kuuluvat, että sellaiset piti väsätä vielä tässä vaiheessa. 

Tein viime kesänä myös merihenkiset kynnet, jotka toteutin melko perinteisillä väreillä. Edellisten kopiota ei tietenkään voinut tehdä, joten värejä piti hieman vaihtaa. Kynsiin pääväriksi valitsin Cadillacquerin The Rest Is Silencen, jota tuli jossain muodosssa kaikille kynsille. Olen jo edellisellä käyttökerralla todennut, että tämä saattaisi kaivata hieman ohentajaa, mutta tilanne ei tällä kerralla ollut mielestäni niin paha kuin muistelin. Parilla kerroksella sain melko hyvän peittävyyden, eikä levittyvyyden kanssa ollut ongelmia. Ehkä silti voisin ennen seuraavaa lakkauskertaa muistaa sen ohentajan. Nämä kynnet jätin keskisormea lukuunottamatta yksivärisiksi - keskisormiin lisäsin pari neliöniittiä*.



Pariin kynteen lakkasin kaksi paksuhkoa kerrosta Cuccio Verona Lacea. Etusormen kynnen pilkutin The Rest Is Silencella ja pienellä dotting toolilla. Pilkut näyttivät todella muhkuraisilta, kun sain ne valmiiksi, mutta päällyslakka teki ihmeitä ja sai ne näyttämään paljon paremmilta.



Nimettömän kynnen raidoitin ensin @teismomin suorilla vinyyleillä ja lakkasin kerroksen pikakuivattavaa. Edellisellä kerralla olin tehokas ja maalailin ankkurit kynsille itse, mutta tällä kertaa turvauduin myös niiden kohdalla vinyylien apuun. Aivan täydellisesti vinyylien asettelu ei sujunut, mutta ankkurin pieni vinous ei juuri haitannut. Pitihän kynsiin saada jotain oikeasti sinistä, joten ankkureihin käytin Picture Polishin Cosmosta.



Näiden kanssa ei puuttunut mitään muuta kuin vene, jolla lähteä vesille. Onneksi sentään kerran ehdin kesällä veneilemäänkin, mutta silloin ei ollut aiheeseen sopivia kynsiä. 

In English: After my order from Whats Up Nails with some anchor stencils arrived I had to do these nautical nails. As the main color I used The Rest Is Silence by Cadillacquer that needes two coats for full opacity on my pinky, middle and thumb nail. For the middle nails I simply added two studs*. As the white base on the rest of my nails I used Cuccio Verona Lace and added a coat of HK Girl top coat. Then I used some nail vinyls from @teismom and again added a coat of top coat. Then I did the anchors using stencils from Whats Up Nails and Picture Polish Cosmos. 

*saatu Mi Nailsilta/ received for honest review from Mi Nails

12 kommenttia: